Sain eilen yhdelta kaverilta pari tekstaria, joissa han kehotti tarkistamaan emailit, ja sanoi etta tuosta viereisesta joesta on ilmeisesti loytynyt pussitettu ruumis. No, olin tassa koneella, joten tarkistin saman tien emailit. Han oli pistanyt liitteeksi pari kuvaa. Ensimmaisessa oli yleisnakyma satamasta (siis juuri sielta missa spottailin auringonnousuja, delfiineja ja joutsenia), parkkiksella ambulanssi, garda-paku, ja ruumisauto arkun kera.. Toisessa nostettiin tummaa, muoviin (tms.) kaarittya myttya joesta kumiveneeseen. En netita kuvia, kun eivat ole omiani, enka halua tulla liitetyksi tapaukseen muutenkaan (nain Google Translate'n yms. aikoina..)

Em. viesteista on jo n. 12 tuntia, mutta en ole vielakaan loytanyt miltaan uutissaitilta pienintakaan mainintaa tapahtuneesta :o Puskaradion kautta tosin kuulin jo uhrin nimen (ja muistan hamarasti joskus nahneeni hanet), ja ilmeisen taustan tapahtuneelle. Kyseessa vaikuttaisi olevan parin perheen keskeinen juttu.

Tietysti kamalaa, etta ihan kavelyetaisyydella sattuu tuollaista, mutta toisaalta, tuo on niita juttuja mita nyt vaan tapahtuu (valitettavasti), eika paikalla ole sinansa isoa merkitysta, eli tama tuskin vaikuttaa mitenkaan alueen turvallisuuteen noin yleistasolla. Tosin, hiukan epamiellyttava ajatus, etta olisi saattanut potentiaalisesti sattua omin pain paikalle joskus aamuyon tunteina, kun ovat (tod.nak.) viskanneet pussitetun ruumiin sinne jokeen. Siis pimeaan aikaanhan se on ehdottomasti tehty, kun muuten joen varrella ei ole mitaan tarpeeksi suojaisaa paikkaa moiselle.

Edit: Puskaradio oli sitten vaarassa jokikropan henkilollisyydesta, mutta asia on yha uutispimennossa - vain paikallisessa ilmaisjakelulehdessa oli pieni viiden rivin maininta. Paatettiin kaverini kanssa kuitenkin netittaa ne kuvat - Stello Blogin puolella. Siella on kuva myos siita pienenpienesta paikallisuutisesta. (4/10, 18:01)