Meilla oli tana iltana (piiiitkasta aikaa) srk:n viestintaryhman kokous, ja kun Daniel oli unohtanut ostaa maitoa, lupasin tuoda sita palatessani. Kokouksemme oli jalleen pubissa, jonka vierella on Spar. Kavin viela mennessa ostamassa RTE Guiden, ja tarkistin etta ovat kymmeneen asti auki. En kuitenkaan viitsinyt ostaa sita maitoa siina vaiheessa, kun se olisi sitten ollut huoneenlammossa parisen tuntia, ja kokouksemme ovat aina loppuneet n. 21:30, joten olin varma etta ehtisin ihan hyvin hakea maitoa sen jalkeen...

Noh.. Kavimme ihan aluksi lapi srk:ssa tapahtuneita isoja muutoksia - esim. kaikki kolme pappia vaihtuivat lyhyen ajan sisalla, mihin ei sikali liittynyt mitaan isoa draamaa, mutta isossa ja aktiivisessa seurakunnassa koko papiston vaihtuminen aiheuttaa tietysti kaikenlaisia muutoksia, ja kestaa aikansa ennenkuin uudet rutiinit loytyvat. Muutenkin meilla oli hurja lista asioita kasiteltavana, kun edellisesta kokouksesta oli niin pitka aika.

Jossain vaiheessa huomasin kellon lahenevan kymmenta, ja elatin viela toivetta, etta kokous alkaisi lahestya loppuaan, ja voisin vaikka haipya hiukan aikaisemmin, ehtiakseni kauppaan.. Mutta ei. Halusin kuitenkin mainita viela yhden tarkean jutun, mika olisi jaanyt muuten kokonaan hoitamatta, ja kello taisi olla jo 22:30 maissa, kun viimein saimme kaikki asiat kasiteltya.

Muuten oli kylla tosi onnistunut ilta, mutta nyt harmittaa, kun maitoa on vain tilkka, ja tekisi mieli ryystaa useampia kuppeja kahvia / teeta. (Tietty autollahan paasee hatatapauksessa maitoa hakemaan, mutta ei viitsisi ajaa kovin pitkalle vain yhden maitopurkin takia!)

Edit: Arsyttaa, etta jos laittaa =( tai :( rivin loppuun (ts. niin, etta se sattumalta osuu pidemmassa virkkeessa rivin loppuun), vuodatus katkaisee sen keskelta hymiota! Grrrrr..