DSCN9816.jpg    DSCN9818.jpg

Aloitan oikeastaan lauantain puolelta - perunagratiini.. Nom.. Olen ostanut pari kertaa tuota Supervalusta. Maksaa kolme euroa, ja siitä tulee kaksi ateriaa (tai yksi, jos on ihan järkky nälkä). Tuohan on periaatteessa tarkoitettu jonkun liha/kana/kalakimpaleen oheen, mutta mä olen pienestä asti fanittanut perunoita varmaan kaikissa mahdollisissa muodoissaan, eli pelkkä perunagratiini on ihan oiva ateria sellaisenaan =)

DSCN9819.jpg

Sunnuntaina oli tarkoitus mennä hiukan aikaisemmin Bray'hin, mutta en millään jaksanut nousta ajoissa, vaikka olin nukkunut yli kahdeksan tuntia. Ehdin sitten kahden maissa sinne, ja oli tosi ankea sää - tihkua, sadetta, tihkua, sadetta..

Takapuutarha on melkoinen viidakko - paitsi nurtsi on sentään ajettu. Mutta kukkapenkki on kadonnut sekalaisten puskien alle, ja laakerinlehtipuu kaipaisi kovasti trimmausta.

Jos jaksan, saatan käydä jossain vaiheessa hiukan puutarhuroimassa, kun tuolla on kuitenkin Oimon, Thatsitin ja Gingan hauta..

DSCN9820.jpg    DSCN9821.jpg

Ylävasemmalla näkyy naapurin takapuutarhaansa rakentama uusi talo, jossa hänen poikansa asuu nykyisin.

DSCN9823b.jpg    DSCN9822b.jpg

Pushy aidalla =)

On viikolla kovasti ikävä Pushya, mutta kyllä hän on onnellisempi Bray'ssa, kun saa ulkoilla vapaasti, ja tuntee reviirinsä.

DSCN9824.jpg    DSCN9825.jpg

On ollut tarkoitus tuoda bonsai nykykotiin, mutta aina on sen verran kantamista, ettei bonsai oikein mahdu turvallisesti mukaan.. Se on nyt ainoa jäljellä oleva "bonsai-lapsi", niistä monista, jotka kasvatin vuosien mittaan mama-bonsaista. Mama-bonsai oli ainoa ikinä ostamani bonsai-puu! Ostin sen v. 1999 Dublinista, ja sittemmin kasvatin monia bonsai-lapsia ihan tökkäämällä oksanpätkiä multaan. Mama-bonsai valitettavasti kupsahti, kun pääsi kuivumaan joskus vuosia sitten. Runko on edelleen olemassa, nukkekodin taidegalleriassa..

DSCN9826.jpg    DSCN9827.jpg

Tilattiin taas Bombay Pantry'sta vakiomuonat..

DSCN9828.jpg

Yritin kovasti saada kuvaa Oscarin silmistä, kun oikeassa silmässä vaikuttaisi olevan glaukooma.. Voi toki olla jotain muutakin, mutta pikagoogletuksella löytyi kissan glaukoomasta kovin saman näköisiä silmäkuvia.

Oscar kuitenkin ahmi ruokaansa sen verran innolla, ettei tuossa tilanteessa onnistunut kuvata silmiä.

DSCN9832.jpg    DSCN9831b.jpg

DSCN9833b.jpg    DSCN9834.jpg

Huvittavia noi Pushyn ilmeet ♥

DSCN9835.jpg    DSCN9836.jpg

DSCN9837.jpg

Lopulta sain huonon kuvan Oscarin silmistä, mutta oli edes jotain mitä laittaa emailitse tutulle eläinlekurille.

Ongelmana on nyt se, että Oscarin omistaja (joka ei ole koskaan päästänyt Oscaria sisälle taloonsa, eikä nykyisin taida ollenkaan edes ruokkia kissaparkaa) ei todellakaan veisi Oscaria eläinlekurille, mutta ei toisen 'omistamaa' kissaa periaatteessa voi kuitenkaan ihan noin vaan viedä lekurille..

Mutta se tuttu eläinlekuri ehdotti, että jos D pitäisi Oscarin sisällä jonkin aikaa, niin hän voisi piipahtaa katsomassa tilannetta epävirallisesti.. Katsotaan, jos saataisiin asia hoidettua vaikka torstaina, kun olen lomalla ja menossa Bray'hin.

Jos on annettava silmätippoja, hankalin homma on saada D antamaan ne - en kuitenkaan voi ajaa joka aamu ennen duunia Bray'hin ja takaisin vain sen takia, ettei D muka osaisi antaa kissalle silmätippoja. Pitää opastaa, miten kietaista kissa pyyhkeeseen, niin onnistuu lääkintä ilman rimpuilua ja raatelua..

DSCN9838b.jpg

Pushy nukkui takanani sohvalla - awwww.. ♥

DSCN9839.jpg

Sain taas kaksi McDonald'sin minionia =D Nyt niitä on jo neljä!

D kertoi kysyneensä mäkkärissä, oliko heillä (taas) minioneja, ja olivat löytäneet nuo kaksi - tyttö kassalla, joka oli käynyt etsimässä minionit jostain varastosta, totesi, että joku tulee nyt onnelliseksi, kuvitellen lelujen tulevan lapselle.. D sanoi: "Joo - hän on nelikymppinen." =D Tytön ilme oli kuulemma ollut näkemisen arvoinen..

Lähdin hiukan aikaisemmin kotia kohti, kun olen ma-ke kymppivuorossa, ja piti vielä pestä hiukset. Ehdinkin sopivasti sänkyyn jo kahden maissa, eli ehdin nukkua ne kahdeksan tuntia..

IMG_20150727_075437.jpg    IMG_20150727_201735.jpg

Maanantaiaamuna otin kuvan Carasta ja Cuddlesista sängyssä, mutta Cara innostuu aina kameroista, ja alkoi nytkin lähestyä - surkea puhelinkamerani oli liian hidas, ja kuva meni hiukan pieleen. (Huomenna pitäisi tulla sen uuden puhelimen, joskin saatan saada sen vasta duunin jälkeen..)

Duunissa meni normaalia kauemmin yhden iltaraporttini kanssa, kun se pulju, jonka hommia siinä listassa on, oli onnistunut sotkemaan kaikkea mahdollista, ja jokaisesta virheestä piti laittaa heille emailia, ja odotella sitten vastausta, jne. Ehdin nipin napin tehdä koko homman loppuun vuoroni aikana!

DSCN9840.jpg    DSCN9841.jpg

Kotona keitin riisiä ja sekoitin siihen sunnuntaisen kormakastikkeen jämät. Söin sitä urakalla, mutta vielä jäi reilusti huomisen (myöhäis)lounaaksi =)

Nyt nukkumaan.