U.k. oli maisemissa eilen, ja just kun oltiin popsimassa Henry & Rosen edustalla pikaruokaa (pysakoidyssa autossa), joku vitun tumpelo ajoi hidastamatta suoraan lapi stop-merkityn risteyksen, ja kun samalla vasemmalta sattui tulemaan aika kovaa vauhtia taksi, joka oli kaantymassa vasemmalle, niin tuloksena oli aika helvetillinen pamaus, kun autot tormasivat toisiinsa, liukuivat sitten meista katsottuna oikealle, ja hetkeen ei tapahtunut mitaan.. Sitten taksi alkoi karyta, ja tovin paasta ovi aukesi ja kuski astui ulos autosta.

Meilla oli siina vaiheessa sylit taynna ruokaa yms., joten arvottiin hetki pitaisiko menna katsomaan ovatko OK, mutta sitten tosiaan se taksikuski astui ulos autostaan, ja paikalle tuli auto, joka pysahtyi, ja pian myos muutama taksi (takaoikeallamme oli aseman taksitolppa). Myos 3-4 garda-autoa oli pian paikalla, seka ambulanssi.

Me oltiin sitten n. pari tuntia motissa siina, kun ensin se kolari ja siihen liittyvat vempaimet tukkivat kaikki ulosmenoreitit, eika yksisuuntaisella kadulla voinut peruuttaa tai kaantya.. Lopulta myos u.k. kavi antamassa silminnakijalausunnon, missa kesti iat ja ajat, kun garda kavi hakemassa asemalta jotain papereita yms.. Mun ei tarvinut antaa erikseen lausuntoa, kun me molemmat nahtiin tasmalleen sama juttu.

Oli tarkoitus ottaa yokuvia, mutta kolarin takia meni sitten niin paljon aikaa, etta kaytiin vaan satamassa juttelemassa jonkin aikaa, ennenkuin u.k. lahti ajamaan kohti kotia - parin tunnin matka. Ei onneksi nukahtanut rattiin, vaikka oli ennen kolariseikkailua tehnyt 12-tuntisen extra-keikan, ja sita ennen siis ajanut tanne yms.

Kieltamatta kylla vituttaa se idiootti, joka ei pysahtynyt risteyksessa!