Netti-Iltasanomissa julkaistiin suomalaisen naisnäyttelijän kommentteja uudesta Bond-tytöstä; Minna Haapkylä toverinsa pestistä: Bond-tytön roolissa ei haastetta

Näyttelijä Minna Haapkylä pitää vanhaa työtoveriaan, ukrainalaista näyttelijä-mallia Olga Kurylenkoa, 28, ulkonäöllisesti sopivana valintana uusimman James Bond -elokuvan naistähdeksi.

...

- En osaa sanoa hänestä mitään näyttelijänä, koska emme näytelleet yhteisissä kohtauksissa, vaikka samassa elokuvassa olimmekin. En halua aliarvioida Bond-tytön roolia, mutta hän esittää todella usein ulkonäköön perustuvia pimurooleja, Haapkylä lataa.

Naisten välille ei syntynyt ystävyyttä, eikä yhteyttä ole pidetty elokuvanteon jälkeen. Haapkylä ei kadehdi Kurylenkon pestiä.

- Varmasti hän saa lisää leffarooleja kansainvälisissä tuotannoissa, mutta tuskin mitään sen haastavampaa kuin Bond-tytön roolit, joita en henkilökohtaisesti pidä kovin haastavina, hän naurahtaa.

...
Joo.. Että ei varmaan kadehdi, eikä itse tietysti ikimaailmassa haluaisi edes ajatella alentuvansa johonkin "ulkonäköön perustuviin pimurooleihin" (ai, eikö ole tarjottukaan?), mutta ei kuitenkaan voinut olla toisen puolesta iloinen ison profiilin duunista, saati toivottaa hänelle onnea.. Haiskahtaa aika pahasti kateudelta. Verrataan nyt vaikka molempien naisten IMDB-profiileja - Minna Haapkylä; ei kuvaa, listalla enimmäkseen suomalaista tuotantoa (ihan mukavasti nuorelle suomalaiselle näyttelijälle, mutten menisi noilla meriiteillä vähättelemään esim. Bond-tytön osaa, vaikkei se mitään ns. korkeakulttuuria olisikaan).. Olga Kurylenko; profiilikuvan lisäksi myös muita kuvia, ja lista huomattavasti lupaavampi (joskaan ei toistaiseksi pidempi) kuin MH:lla.. OK:n profiilissa on myös kolme sivua keskusteluketjuja nimenomaan kys. naiseen liittyen - MH:n profiilissa ei ainuttakaan.

Hyvin ymmärrettävää, ettei MH voi suinkaan olla kateellinen.. Lol..