Knitting

Loysin sekalaisen kokoiset ja pituiset puikkoni, ja aloin kutoa irtohihaa - saa nahda teenko ikina valmista paria, kun kutominen on niin hidasta ja arsyttavaa.. Virkkaaminen on paljon mukavampaa, mutta osaan vain yhden silmukan, enka viitsi opetella muita, joten silla ei synny joustavia hihoja.. (Irtohihoille on tarvetta, kun mulla on vain muutama pitkahihainen paita, ja ullakolla on kylmaa.)

Rakastan tata lankaa, mutta se nakojaan toi mukanaan insta-astman!

Garlic omnoms

Torsasin vaihteeksi Four Star Pizzan mega dealiin, kun ei tehnyt mieli kanakeittoa, ja halusin saastaa viimeisen riisi-kasvispussin myohempaan ajankohtaan. Paasen varmaan taas ruokaostoksille vasta tiistaina tai keskiviikkona. (Kuvassa siis valkosipulileipa dippeineen.. Itse pizza on viela melkein kokonaan syomatta, kun kys. dealin sivujutut ovat ihan tarpeeksi yhdelle ihmiselle - pizza toimii sitten seuraavan paivan ruokana.)

Moomin bandages

Olen Muumio =)
 
PS, Kuten ajastettua juttua edeltaneen vuodatuksen kommentissa arvelinkin, Vuodatus ryssi tuon ajastuksen.. Sen piti siis ilmestya blogiin klo 13:14, mutta Vuodatus muutti ajan tuntia aiemmaksi, tuhoten koko jutun idean. Kiitti vaan vitusti, Vuodatus..