My new car in Laragh

Johan tasta tuli postattua kuvia, mutta kun ihminen ostaa ensimmaisen autonsa vain kerran, niin asia pitaa rapsia totaalisesti =P

C toi auton Glencormack Inn'in parkkikselle (Kilmacanoguessa) torstaiaamuna, kuten oltiin sovittu. Maksoin loput sen hinnasta, ja hoidettiin paperisota. Sitten D ajoi viereiselle bensikselle, kun ma en halunnut aloittaa ajamalla itselleni taysin uudella autolla muutenkin pienelle ja ahtaalle bensikselle.. Kulutin hirmuisen osan viikkobudjettiani bensaan, ja sitten D:n oli tarkoitus ajaa takaisin em. parkkikselle, mutta han unohti kaantya sinne, ja ajoi sitten Calaryn pienelle tonolle asti, missa latkaistiin L-lapyskat ikkunoihin, siirsin istuimen ja peilit itselleni sopiviksi, ja sitten ajoin Laragh'an, pysahtyen matkan varrella Annamoe'ssa, kun se pieni antiikkipulju oli taas auki. Kaytiin ekaa kertaa siella sisalla, ja juteltiin omistajan kanssa. Han oli suuresti kiinnostunut tietyista 1916-kamoista, mita D:lla on kotona, perintona brittien vankeina kuolleilta sediltaan. (Aiti rakastaisi kys. puljua..)

Nautin ihan taysilla oman autoni ajamisesta! Tahan mennessa olen ajanut vain kolmea eri autoa (D:n Nissan Almeraa, J:n Nissan Note'a, ja omaa Daewoo Kalos'tani), joista omani on ehdottomasti helpoin ja mukavin ajaa, mika on ihan fantastista, kun se on omani! =D

My new car in Laragh My new car in Laragh

My new car in Laragh My new car in Laragh

My new car in Laragh My new car in Laragh

My new car in Laragh

My new car in Laragh

My new car in Laragh My new car in Laragh

My new car in Laragh My new car in Laragh

Siina on vasemman etupenkin alla kymmenen CD:n soitin, jota en tosin ole viela kokeillut. Radio aiheutti kylla pienta raivoa, kun yritettiin hakea asemia (mika on yleensakin turhauttavaa Irlannin landeosissa..) En tieda mita nappulaa me painettiin, mutta sen jalkeen radio teki ihan randomina sellaisia aivot lavistavia kimeita aania, ja jos niista ei muuten paase eroon, niin radio tulee pian nakemaan vasaraa tosi lahelta.. Pitanee googlettaa moinen..

My car keys

Olen tehnyt vimmalla ostoslistoja, mita kaikkea hankin autoon sitten kun (ei 'jos') taianomaisesti pikarikastun.. Tarvitsen vararenkaan, tyokaluja, viltin, sita sun tata, yms.. =) Autolle pitaa myos keksia nimi, mutta silla ei ole kiiretta.. Se on hiukan pippurinen, joten nimen pitaa olla sopiva, mutta en ota vastaan ehdotuksia.