Nice clouds.. Getting a spare part for a shower

Kavimme 12/3 ostamassa suihkuumme varaosan. Tuossa ekassa kuvassa oltiin vasta liikennevaloissa, ihan tuossa kotia lahella, ja toisessa kuvassa jo lentokentan lahistolla olevan varaosapuljun parkkiksella. Ajoimme silla reissulla lentokentan ympari, mutta en jostain syysta ottanut ollenkaan kuvia! (Omaan muistiin jai muutama hieno lentokonekuva, mutta ne siis valitettavasti jaivat ottamatta kameralla, eika omalla taskurapsyllani ehka kovin kummoisia versioita olisi saanutkaan. Pitaa ehka menna joskus bongailemaan koneita sielta kiitoradan laidalta, missa muuten olikin muutamia alan harrastajia ihan uskomattoman kamera-arsenaalin kera..) Sitten menimme IKEAan syomaan lihapullia (nam..) ja ostamaan vahan skandimuonaa kotiin. Kamera palasi kateen vasta paluumatkalla;

Bridges

M50:lla on kohta, missa on muistaakseni 7 erilaista siltaa ihan perakkain. Kutsumme sita siltakaupaksi, missa on naytteet mallistosta.. Ovat itse asiassa kaikki ihan susirumia!

Lotus (some Jordan-esque bimbo was driving it) Snow on the mountains

Naimme torkykeltaisen Lotuksen, samaisella motarilla. Sita ajoi joku muikean nakoinen, hyvin Jordanin oloinen tyrkky. Ei kai kukaan mies (ainakaan itselleen) tuon varista autoa ostaisikaan? Lotuksen viereisessa kuvassa nakyy lunta Dublinin vuorilla.

Djouce Woods

Paatimme samalla reissulla jatkaa viela maisema-ajelulle, kun motarilla ajaminen on niin ankeaa. Menimme Djouce Woodsille, missa nakyi jonkun puskapalon ruskeaa savua. Alla nakyy Powerscourtin vesiputous;

Djouce Woods (Powerscourt Waterfall)

Frog spawn @ Djouce Woods Frog spawn @ Djouce Woods

Parissa vakiolatakossa oli paljon sammakonkutua..

Hello!

Otin meista kuvan heijastuksena Danielin aurinkolaseissa (ylla).

Djouce Woods

Rocky Valley'ssa oli ollut iso puskapalo. Alla olevissa kuvissa nakyy mustaksi palanut rinne, joka normaalisti olisi nyt kullankeltainen, gorse-puskien kukkiessa taysilla..

Rocky Valley Rocky Valley

Ostettiin IKEAsta lihapullia, kanelipullia, puolukkahilloa ja Daimia, ja toki oli pakko napata taas ilmainen lyijykynakin..

IKEA shopping

Tahan loppuun viela muutama 13/3 otettu, IKEA-reissuun liittyva kuva;

We got these interesting books and posters from a stand in IKEA IKEA meatballs

IKEAssa oli jonkun metsaaiheisen teemapaivan takia standi, mista sai ilmaiseksi (ts. vapaaehtoista lahjoitusta vastaan) metsa- ja puuaiheisia kirjoja ja julisteita. Standin takana oli pari vanhempaa herrasmiesta, jotka olivat ilmiselvasti tosi hard core metsaharrastajia =) Ei siis mitenkaan puunhalaajahomssuja, vaan ihan siististi pukeutuneita ja parturoituja, mutta heidan olemuksensa oli sellainen, etta heidat olisi ihan heti arvannut luontoihmisiksi, vaikkei olisi ollut sita metsarekvisiittaakaan.
Juteltiin tovi heidan kanssaan ja haukuttiin Coillte'a (=antikristus). Napattiin mukaan pari todella katevaa puuopasta, ja saatiin myos valikoima julisteita - ja tehtiin toki myos pieni vapaaehtoinen lahjoitus siihen heidan kerayslippaaseensa. Niista puukirjoista on viela kaytannon hyotya luontoreissuillamme!
Soimme IKEA-lihapullia myos kotona.. =)

IKEA meatballs

Tassa viela samana paivana otettu kuva Gingasta, joka siis ei liity mitenkaan koko IKEA-reissuun;

Ginga