Waking up Breakfast

Nyt kun olen jo palannut kotiin, ehtisin periaatteessa blogittaa kiireettomasti vaikka kaikki matkakuvat, mutta toisaalta, tuskin ketaan kiinnostaa loputon rivi jotain vinoon ja auton ikkunasta rapsittyja kuvia Helsingin keskustasta, saati Imatran asunnon tyhjennyksen etenemista pieni yksityiskohta kerrallaan.. Rykaisen siis lopuista matkapaivista satunnaisia kuvia ja muistoja. Jos joku on oikein innokas stalkkeri, voi klikata itsensa flickr-kansioon, mista loytyvat koko matkan kuvat.

Stello, top hat & webcam.. Stuff

Koska en voi olettaa, etta vanhempani haluaisivat varastoida hurjia maaria tavaraani, eika mulla ainakaan talla hetkella ole rahaa tai tilaa siirrella kaikkea Irlantiinkaan, piti hankkiutua eroon isalta jaaneista tavaroista, jotka eivat suoraan liittyneet suvun historiaan (siis toki vanhat valokuvat, suvussa kulkeneet lahja-Raamatut, yms. pysyvat itsellani) Olin lajitellut tavaraa vietavaksi sopiviin puljuihin, mutta aika paljon jai silti varastoitavaksi itselleni, koska en esim. ole valmis luopumaan ihanasta vanhasta silinterihatusta tai upeasta kiinalaisesta vaasista niin naurettavaan hintaan kuin mita esim. Hagelstamilla arvioitiin niista tulevan huutokaupassa. Nuo kaksi eivat sinansa harmita, kun olen aina halunnut silinterihatun (meinasin teinina jopa ostaa sellaisen yhdesta antiikkikaupasta, mutta silloinen 400mk:n hinta oli vahan liikaa..), ja se vaasi on ollut lapsuudesta asti rakas. Ehka siis pystyn joku paiva kuskaamaan ne jollain keinolla Irlantiin. Ajattelin tuoda hatun jo nyt kasipakaasina, mutta sitten tajusin, etta se laatikko olisi varmaan ollut liian iso, eivatka huoli koneeseen juttuja, mitka eivat mahdu penkin alle.

Helsinki snaps

Nyky-Helsinki on itselleni aivan vieras ja ahdistava paikka. Kokonaisia uusia ja tuntemattomia kaupunginosia, isoja, rumia ja ahdistavia rakennuksia, jne.. Tata tavaranpoistopaivaa lukuunottamatta, mulla ei ollut mitaan intressia lahtea Lauttasaaresta yhtaan mihinkaan, vaan istuin mielummin vanhusten luona facebookittamassa. Eipa tosin olisi ollut rahaa tai energiaakaan lahtea johonkin kaupungille, tms.

Stello, top hat & webcam..