Tuntuu kuin olisin postittanut tuon tabloidikuvan vasta eilen, mutta siita on jo KOLME paivaa! Tassa on nyt ollut kaikenlaista tekemista ja ajattelemista, etta aika on tuntunut lentavan jopa tavallista nopeammin - ja normaalistikin aika lentaa ihan tarpeeksi vauhdikkaasti.
Olen saanut kaikki matkakuvat nettivalmiiksi, ja olen osan niista jo postittanutkin Bray Forumille, mutta ketju on toistaiseksi omassa privaattikansiossani, josta julkaisen sen vasta kokonaisena. Koskinaytosvideokin on jo melkein valmis, mutta taustamusiikin kanssa on viela hiukan askartelua.. Kavin tassa yhtena paivana myos R:n luona kahvilla - tapasimme siis ekaa kertaa sitten hanen 2kk:n mittaisen Sri Lankan-matkansa ja minun Suomen-reissuni. Sain hanelta aivan ihanan mustan hamekankaan (alla), jossa on kaunis kohokuvio, myos mustalla. Lisaksi han toi hiekkaa (alempana) ainakin Ja-Elasta - en ole varma, onko toinenkin hiekkanayte sielta, vai muualta.. taytyy kysya. Itse vein pikku-R:lle Pentikin pupun (sellainen isompi - itsellani on se pienempi), ja R:lle suomalaista suklaata, karkkeja ja pienen Marimekon pyyhkeen.
080709_srilanka3.jpg
Meidan piti menna R:n kanssa Tesco-reissulle, mutta sovittuna paivana satoi lahes tauotta, ja tanaan herasin itse vasta iltapaivalla (valvottuani videoeditorin parissa ainakin aamuneljaan), ja R:kin oli joutunut menemaan Dubliniin. No, ehka maanantaina... R:lla onkin muistaakseni huomenna synttarit, eli taidan askarrella illemmalla kortin ja kayn sitten jossain vaiheessa onnittelemassa.
080709_srilanka2.jpg
Thatsitilla oli jokunen kuukausi sitten taas allergian takia selka ja kyljet melkein paljaina, kun karvaa lahtee aina melkoisesti allergian iskiessa. Turkki oli ennen matkaani palautunut lahes ennalleen, mutta ehka minun pariviikkoinen poissaoloni aiheutti kissaressulle stressia, ja karvaa alkoi taas lahtea keskelta selkaa. Tuttu elainlekuri kavi eilen antamassa Thatsitille piikin, joka helpottaa kutinaa, ja toivottavasti tuo kaljuuntuminen pysahtyisi talla kertaa ennenkuin on taas puoli selkaa paljaana.
On tassa sitten ollut muutakin, mutta en blogita laheisten privaattijuttuja, varsinkin kun naputtelen omalla nimellani ja siksi heidankin henkilollisyytensa selviaisi helposti.
Olisi kuitenkin hieno juttu, jos joku keksisi sellaisen Pause-nappulan ajalle, jota voisi valilla painaa, ja hengahtaa sitten itse Hiromaisesti, kun aika on hetkeksi pysahtynyt ymparilla..