Kavin lekurilla, kun tauti ei ottanut parantuakseen ilman reseptilaakkeita. Lekuri ymparipuhui mut ottamaan penisilliinikuurin - yritan yleensa valttaa penisilliinia, koska siita seuraa koko kuurin ajan kestavat 'varpuset'... Etta kohta roiskuu, oletan! Omalekuri on kylla aivan huippu tapaus. En nyt mene enempaa yksityiskohtiin, mutta voin kiittaa n. €150 saastosta ihan pelkastaan kys. lekuria..

Kuuden jalkeen muistin, etta Oimon laake loppuu viikonlopun aikana, ja elainlaakarin vastaanotto oli auki tanaan iltaseiskaan asti, tai huomenna tunnin, klo 8-9 aamulla! (Oletan etta tuo lauantain outo aukioloaika on lahinna sita varten etta esim. edellispaivana operoidut lemmikit voi noutaa, tms..) Lahdettiin siis kiireella ostamaan lisaa laaketta, ja samalla reissulla kaytiin myos ekaa kertaa (Irlannin) Lidl'issa, Greystonesissa. Suomessa ollaan pari kertaa kayty kys. kaupassa..

Daniel taydensi tyokaluvalikoimaansa, ja ostettiin €19.99 istuinsuojat autoon (oltiin muutenkin suunniteltu sellaisten ostoa, eika tuota halvemmalla varmaan saa mistaan). Harmittelin kun mitaan jogurtteja ei ollut isoissa pakkauksissa. Ostin sitten kuusi pienta maustamatonta jogurttia, joita menee varmaan kaksi aamiais-smoothieen.. (Siis tein elamani ekan smoothien vasta muutama paiva sitten, ja sen jalkeen niita on tullut ryystettya joka aamu!)

Jotenkin Lidl'ista tuli mieleen ruokakauppa 70/80-lukujen vaihteen Bulgariassa, paitsi etta Lidlin hyllyt eivat ole tyhjillaan. Yritin kotimatkalla muistella niita muutamaa tuotetta, joita Bulgarian kaupassa oli, mutta muistin vain maailman parhaan leivan, tumman ja juoksevan hunajan, kovat karamellit peltipurkissa ja ruusuviinan (tai jotain likooria se kai oli - valkoinen pullo, jossa ruusun kuva.. punaista ja makeaa juomaa).