Miksi just silloin HARVOIN kun EN muista varmuuskopioida kirjoitustani ennen sen tallentamista, softan pitaa ongelmoida ja tuhota kaikki? Haluaisin tassa vaiheessa lahinna suoltaa kasan verbaalipaskaa vuodatukselle ja jattaa koko kirjoituksen sikseen, mutta kun haluan kuitenkin pitaa kirjaa H:n lukuharjoituksista, mun on pakko kirjoittaa ainakin osa menetetysta tekstista uusiksi. Enhan ma tassa halunnutkaan katsoa elokuvaa, tms.. No en tosiaan aio ihan kaikkea kirjoittaa uusiksi, eli on asioita jotka jaavat nyt ikuisesti pois blogista, ihan vaan sen takia etta mua vituttaa vuodatuksen epaluotettavuus.
Englannintehtava: piti varittaa annetuista kuvista ne, jotka alkoivat kirjaimilla "str-". Toisessa tehtavassa piti poimia sanalistalta kolme sanaa neljaan eri sukkaan, riippuen sanojen lopusta. Sitten tehtavan kuvat piti viela varittaa, vaikkei silla ollutkaan kielen kannalta merkitysta.
Matikan tehtavassa piti kirjoittaa viivoille miten monta pikkukuvaa missakin kohtaa oli, ja laskea lopulta numerot yhteen. Lukemisena oli Red Ted -tarina, eli pieni punainen pehmonalle, joka joutui rannalla seikkailuun. Sitten viela ensikommuuniorukouksia, jotka tosiaan on opittava toukokuun loppuun mennessa ulkoa.
H valitsi paivakirjaansa puputarran, ja paivan tekstiksi tuli "Koulun jalkeen tulin Stellan kotiin ja tein laksyni. Sitten pelasimme uutta tietokonepelia." - Olin ehtinyt ennen H:n tuloa hakea lisaa lapsille sopivia peleja netista, ja loysin mainion saitin; kidsgames.org. Pelasimme kahta erilaista Boowa & Kwala -pelia; discoaiheista ja synttariaiheista. Helppoja ja hauskoja!
1469882.jpg
H:n opettaja oli muuten kirjoittanut opintovihkoon vastauksen, ettei haitannut kun emme tehneet sita Jairos-tarinaan kuulunutta tehtavaa (eilen), ja etta H on oppinut hyvaa tahtia englantia. Opettaja oli myos nahnyt H:n paivakirjan ja kirjoittanut sinne H:lle kommentin "Very good H!".
Saatoin H:n Quinsboro Roadille asti, jossa hanen isansa jo odotteli. Kavin sitten kaupassa ja huomasin vasta kotiin tullessani, etta R:lta oli tullut tekstari. Olisin voinut vieda H:n heille, mutta ehka huomenna sitten.. Ensi viikolla R lahteekin perheineen pariksi kuukaudeksi Sri Lankaan.
Alkuperainen kirjoitukseni oli tosiaan parempi, mutta vuodatus tuhosi sen. Kakka vuodatus.