En ole asunut lahes 15 vuoteen Suomessa, enka tule enaa koskaan asumaan Suomessa, joten en seuraa Suomen politiikkaa sen enempaa kuin mihin tormaan pakostakin sosiaalisessa mediassa (inhoan tuota termia, btw..), nettitabloideissa, tms.

Tormasin kuitenkin Facebookia plaratessa blogikirjoitukseen, joka sai lukaisemaan sen aiemman blogikirjoituksen (mihin ensin linkatussa viitattiin), joka innosti googlettamaan keta siella on yleensa ehdolla Suomen seuraavaksi presidentiksi (ts. tassa vaiheessahan lista ei ole viela taydellinen, mutta..).

Totesin, etta siella on vain yksi kelpo ehdokas;

Pekka Haavisto presidentiksi 2012 (Kampanjasaitti)

 

Kun presidentin homma on kuitenkin lahinna PR-duuni, niin siihen ei pitaisi valita mitaan vanhoja sarvikuonoja, kovaaanisia eksentrikkoja, saati laput silmilla kulkijoita tms. Listalla on siis vain yksi sopiva ehdokas - Pekka Haavisto.

 

Saatan itse asiassa jopa vaivautua aanestamaan hanta. (Siis mielestani ainakaan yli kolme vuotta putkeen Suomen ulkopuolella asuneilla Suomen kansalaisilla EI pitaisi olla aanioikeutta Suomen vaaleissa, paitsi sitten taas jos/kun muuttavat takaisin Suomeen, enka itse koskaan aanesta, kun koen etta se on mulle nykyisellaan suht. vieras maa, jonka asiat eivat pahemmin mulle kuulu.. Mutta kun kuitenkin edelleen lahettavat niita aanestyslappusia, niin harkitsen jos kerrankin tulisin kayttaneeksi omaani.)