Eilen oli business-kurssin kolmas ilta. Ensimmaisena iltana meita oli 11 - 7 miesta ja 4 naista. (Lisaksi opettaja, mutta en nyt laske hanta..) Miehista kolmella on jo oma yritys, mutta tulivat kurssille oppimaan lisaa, kuka mistakin syysta. Yhdella on oman alansa duunia, mutta hanta kiinnostaisi avata oma pulju. Yksi on jaanyt vastikaan elakkeelle, ja haluaa nyt tehda aktiiviharrastuksestaan duunin. Kahden nykyinen duunitilanne on jaanyt epaselvaksi, mutta heilla molemmilla on erittain selkea business-idea, jonka parissa puuhaavat jo enemman tai vahemman. Naisista yksi on erikoistunut omalle, suht. harvinaiselle alalle, ja hanella vaikuttaa olleen rapakon takana varsin menestyksekas ura (=stalkkeroin netista, heh), jonka tiimoilta hanta on jopa lennatetty ympari maailmaa ja han on esiintynyt ammattinsa takia saannollisesti jossain TV-ohjelmassa, yms. Han ei ilmeisesti ole viela kovin pitkaan asunut Irlannissa, enka tieda miksi han on tanne muuttanut, mutta halusi kuulemma jatkaa omaa alaansa taalla, ja sanoi tulleensa kurssille oppimaan miten yritystoiminta tapahtuu Irlannissa. Hanella oli lisaksi tukku muitakin ideoita, joista kaikkia han aikoi kuulemma toteuttaa. (Amerikkalaista tehokkuutta, eh..) Yksi oli kohtapian menettamassa konsulttiduuninsa, ja sanoi aikovansa tehda jonkin verran kys. alan toita free lancerina, mutta halusi mielummin aloittaa oman firman muulta alalta. Yksi on toissa kahvilassa, mutta haluaisi avata oman kahvilan - han on kotoisin jostain Kauko-Idasta, mutten tieda tarkemmin mista maasta. Joka tapauksessa, hanen kohdallaan on hitusen kielimuuriongelmaa. Ja sitten tietty mina, eli kokovartalolusmu.. =)

Toisena iltana (siis viikko sitten) meita oli yhdeksan. Kaksi naista (se amerikkalainen ja se konsultti) olivat jaaneet pois, eika heita nakynyt kurssilla eilenkaan, eli kavivat sitten vain ensimmaisena iltana paikalla..

Eilen meita oli seitseman. Olen nyt kurssin ainoa nainen, ja lisaksi yksi mies jolla on jo oma firma, oli poissa. Oletan, etta han saattoi kylla olla duunin takia poissa, kun on kuitenkin osallistunut suht. aktiivisesti keskusteluun yms.

Ihmetyttaa, etta joku maksaa kurssista, eika sitten kay paikalla yhta kertaa useammin :o Rahaa ei kuitenkaan saa takaisin. (Muistan myos tormanneeni siihen konsulttinaiseen ekan kurssiviikon keskiviikkoiltana - itse olin menossa iirinkurssille, ja han jollekin toiselle kurssille ... Mietin onkohan han jatkanut silla toisella kurssilla? Asia ei tietty mitenkaan kuulu minulle, mutta aika outoa jos joku on menettamassa duuninsa, mutta heittaa sitten rahaa hukkaan maksamalla kursseista, joilla ei lopulta edes kay..)

Meilla ei ole ensi viikolla tunteja, mutta onneksi huomenna on viela iiria..