1-woods.jpg

Ei nyt ole tuoreita kuvia, joten laitan satunnaisia metsäkuvia kauniiden kuvien kansiostani - en valitettavasti tiedä kenelle kuvat oikeasti kuuluvat, kun olen haalinut niitä sieltä sun täältä, missä moisia tietoja ei oltu mainittu. (Jos joku tunnistaa, niin saa mieluusti informoida kommenttipuolella.)

Pyysin siis seuraavallekin viikolle iltavuoroja, kun sillä viikolla on tavattoman tylsät auditoriosessiot duunissa, minne on pakko mennä kuuntelemaan ne samat vitsit, yms.. - ellei satu olemaan sellaisessa vuorossa, mikä ei mahdollista osallistumista =D Teen oikeasti mielummin duunia, kuin istun kuuntelemassa miten puljulla menee, ja kuka on saanut minkäkin laminaatin kuluneella vuosineljänneksellä.

TL antoikin sitten yllättäen keskiyövuoron, eli saan tuplasti iltavuorokorvauksia - jee! Se ei tosin sovi ollenkaan puheluaikatauluihin, kun uk tuskin jaksaa valvoa NIIN myöhään, mutta kai sitä viikon kärsii..

gdn2.jpg    gdn1.jpg

Vasta jokunen aika sitten, havaitsin duunista palatessa, että matkan varrella (Ratoathissa) oleva Centra onkin vielä auki, kun ajan ohi - eli ovat iltayhteentoista asti auki! =D Sehän on aivan fantastinen löytö, iltavuoroviikkoja ajatellen. On niin vaikea nousta aamulla aikaisin ylös, käydä erikseen kauppareissulla (että saa mahd. maidot, lihat, yms. jääkaappiin), ja mennä sitten duuniin.. Nyt voi shoppailla rauhassa kotimatkalla - paitsi tietty ensi viikolla, kun sekin kauppa on jo kiinni siinä vaiheessa kun ajelen kotiin.

Kävin eilen siellä ekaa kertaa, olin ainoa asiakas, ja heillä oli jopa oikeaa sorttia kissanruokaa (mitä nimenomaan olin hakemassa) - ostin ne kaikki neljä laatikkoa.. Ostin myös pari pakaste-pizzaa, kun ei ehdi aina iltapuhelujen takia kokata. Olivat sellaisia pieniä pizzoja, ja ajattelin viskata ne molemmat kotona uuniin, syödä osan, ja ottaa loput keskiviikon lounaaksi.

No.. Tulin sitten kotiin, ruokin kissat, ja sitten puhelimeen. Muistin kyllä laittaa ne pizzat uuniin, ja ottaa ne sieltä poiskin, mutta seuraavan kerran tulivat mieleen joskus klo 2:20 aamuyöstä, kun lopetettiin puhelu - siinä vaiheessa pizzat olivat jo ihan kylmiä =D Onneksi tykkään kylmästä pizzasta..

Tänään muistin jopa syödä uunikuumia kevätrullia, kun uk nukahti jo keskiyön tienoilla =)

fb_death_dream.jpg    forest-bridge-port-moody-canada.jpg

En tiedä, mikä Cuddlesilla oli tänään, kun hyökkäili Caran kimppuun ihme aggroilla.. =/ Piti mennä pariin otteeseen väliin. Yleensä leikkivät nykyisin ihan kiltisti, niin että jahtaavat vuoronperään toisiaan, ja läpsivät sitten tassulla hippaa. Nyt ovat molemmat unten mailla, ja taidan mennä itsekin nukkumaan.