DSCN5716-normal.jpg

Olin tänään muutaman tunnin uudessa kodissani, jonne tosin varsinaisesti muutan vasta hiukan myöhemmin (mutta postia voi laittaa jo sillä osoitteella - päivitin tuon sivupalkin ja yhteystietosivunkin uudelle osoitteelle).

Sain siis tänään avaimet, ja T muutti Maltalle.

Kuten kuvasta näkyy, siirsin suurimman osan muuttolaatikoistani tuonne oven takana olevan työpöydän alle, niin eivät pistä heti silmiin, kun astuu sisään olohuoneeseen. Laatikoissa on enimmäkseen kirjoja, joten saavat olla tuolla kunnes on varaa ostaa kirjahylly. Olen hiukan katsellut IKEAn lasiovellista nurkkakirjahyllyä, jolle olisi just sopiva tila olohuoneessa (kun siirrän sen lasihyllykön muualle).. Se on kuitenkin aika kallis, joten saa nyt odotella, että on autoaiheiset maksut yms. pois alta..

DSCN5717-normal.jpg

Tuo eka kuva oli siis olohuoneesta keittiöön, ja yllä keittiöstä olohuoneeseen.. Tein videokierroksenkin - katso youtubella..

DSCN5722-normal.jpg    DSCN5719-normal.jpg

Yllä olohuoneen ikkunasta näkyviä kirsikka(?)puun kukkia, ja kylpyhuoneen ikkunalauta, jonka oikeassa laidassa uusi vihreä setti, jonka ostin LIDListä eilen.. Haluan uuteen kotiin paljon vihreää ja turkoosia, joita olen haalinut jo muutaman vuoden.. Kylppärin ikkunan linnuntuubat pitää käydä pesaisemassa ulkopuolelta..

DSCN5720-normal.jpg

Makuuhuone. Tuonne sängyn alle mahtuisi säilytyslaatikoita, joten mittaan varmaan tarkemmin, ja menen jossain vaiheessa ostoksille IKEAan. Haluan eroon pahvilaatikoista, mutta kun kaappitilaa on rajoitetusti, niin jotain laatikoita on kuitenkin oltava. IKEAsta saa sellaisia, joita viitsii katsella. Tuossa kaiteen vierellä mulla jo onkin lastenosastolta ostettu Kusiner-laatikko, joita mulla on yhteensä kolme. Kaksi vielä Bray'ssa. Ja T:lla oli monta isoa IKEA-kassia, jotka sain mukaani, että nyt on taas mihin pakata tavaraa =D

Hiukan tuolla on sellaista kamaa valmiina (omistajien sisustusta), mistä en niin tykkää.. Esim. makuuhuoneessa kukkakoristeltu peili (tuolla lipaston päällä), ja samaa sarjaa oleva paperikori.. Hmmmm.. Enkä kovasti fanita noita pöytälamppujakaan, mutta lamput saavat olla. Noi ruusukamat saatan kyllä piilottaa sängyn alle.. Mutta ihanaa kun on noin paljon laatikoita! Toistaiseksi ovat tyhjinä, kun haluan viedä kaikki tavarat ensin sinne, ja vasta sitten karsia mitä menee roskiin tai muualle.. Ja noidenkin laatikostojen päälle mahtuu jotain kauniita säilytyslaatikoita.. Makuuhuoneessa voi olla hiukan varastokamaa, kunhan on varastoitu kauniisti. Alakerrasta yritän saada sellaisen missä kaikella on paikkansa, eikä ole mitään laatikkopinoja.. Tai no.. Onhan mulla noita IKEAn kannellisia muovilaatikoita, joita saatan hyväksyä yhden pinon alakertaan.. Yhdessä esim. on iirinkirjat yms. aiheeseen liittyvä materiaali.

DSCN5721-normal.jpg

Talon takana oleva pelto oli ihanan kesäinen tänään =) Patiollakin oli ihan kuin heinäkuinen iltapäivä.

T jätti mulle kaapit täyteen kuivamuonaa, pakastin on ihan täynnä, ja jääkaapissakin jotain.. Ei siis tarvinut edes käydä kaupassa, vaan mikrotin pakastimesta hampparin, ja lisäksi toinen T (joka oli T:n seurana, kun saavuin paikalle) jätti vielä perunalastuja ja donitsin, niin lounas oli siis valmiina =D (Sweet chilli & sour cream Kettle chips, olivat muuten tosi hyviä.. En ollut ennen maistanut..)

DSCN5718-normal.jpg