Pysyttelin tanaankin kotona, hinkuyskaisena ja rakatautisena.. H:lla alkoi tanaan koulu, ja han tuli sitten suoraan koulusta meille. Olivat saaneet koulusta samanlaisen paivakirjasetin, mihin kirjoitan manuaalista blogiani, ja ison pussin vaahtokarkkeja. Emme edes muistaneet tanaan lukea, kun H halusi heti kirjoittaa jotain paivakirjaansa! Mutta tulipa edes kirjoitettua.
1861084.jpg
Tama kuvassa nakyva paperi oli ensimmainen versio, johon H halusi kirjoittaa kaksi rivia viivojen valiin, nahtyaan mun manuaalisen blogini. Han kuitenkin paatti kirjoittaa saman puhtaaksi lyijykynalla, niin etta voisi nayttaa sen sitten opettajalle koulussa, ja samalla ehdotin etta han kuitenkin kirjoittaisi vain yhden rivin per viiva, niin opettajan olisi helpompi seurata tekstia. Niinpa tama harjoitusversio sitten revittiin irti uudesta kirjasta. Lauseet ovat melkein suoraan H:n itsensa suusta - en halua kovin rankasti muuttaa hanen omia ehdotuksiaan, koska hanelle on varmasti kiinnostavampaa kirjoittaa itse ehdottamiaan juttuja, eika minun rankasti muokkaamiani sellaisia. Paaasia, etta oppii kirjoittamaan sanoja oikein - muita yksityiskohtia voi hioa sitten myohemmin.. (Valimerkkeja pitaisi opetella nimelta - tanaan han laittoi aina pilkun sijaan kysymysmerkin!) Suomesta tuotuja tarroja liimailtiin myos ahkerasti..
Lupasin eilen, etta tanaan voisimme taas pelata tietsikkapeleja, ja niin sitten pelasimmekin. Taas niita virtuaalinukkejuttuja, kokkauspeleja, yms. H jatti mulle lainaan muutaman sri lankalaisen kolikon, etta voisin ottaa niista kuvia. Annan ne huomenna takaisin. Han joutui taas tanaan menemaan itsekseen kotiin, mutta huomenna voisin jo saattaa, ja menemme ehka kaymaan askartelukaupassa, kun lupasin ostaa hanelle mustetyynyn. Hanen penaalisetissaan on kukkaleimasin, josta on muste melkein lopussa, joten ehdotin leimasintyynyn hankkimista. Han ei ole nahnyt sellaisia missaan (=ei ole kaynyt askartelukaupassa, vaan kay aitinsa kanssa materiaaliostoksilla lahinna eurokaupoissa), mutta huomenna taitaa sitten nahda!