Ehdin vihdoinkin lukemaan hiukan rästiblogejakin.. Laitan tähän samaan kaksi viikkovitosta;

Kesävitonen:
1. Joko on talviturkki lähtenyt (missä, koska, miten tai miksei)?
No ei ole. Kävin viimeksi uimassa vuonna 1999.
2. Joko on terassilla istuttu/puistossa dokattu (missä, koska, miten tai miksei)?
En harrasta "dokaamista". Se kuuluu niihin moniin Suomen iljetyksiin, joiden takia muutin maasta. Irlannissa ei ole ns. terassikulttuuria, ja vaikka olisikin, tuskin tulisi mentyä, kun käyn muutenkin niin harvoin pubissa. Kotona nautin kyllä kesäjuomaani, siideriä.
3. Joko on kesän menemiset suunniteltu (mitäs ajattelit tehdä)?
No just olin viikon Suomessa ja Eestissä, eli loppukesä menee ihan kotona. Ei sen kummempia suunnitelmia.
4. Joko on savuttomat baarit testattu (missä, koska tai miksei)?
Joo, meillä on täällä Irlannissa ollut pubit savuttomina jo melko pitkään.. En ole tupakoitsija, mutta kaipaan pubien tupakansavua, ja mielestäni lain sanelema savuttomuus on aika holhoavaa. Sekin on inhottavaa, että jos porukassa on osa tupakoivia ja osa ei, porukka joutuu joko jakautumaan (ja keskustelu hajoamaan) siksi aikaa, että toiset käyvät ulkona tupakalla, tai koko porukka joutuu kököttämään ulkona tupakkakatoksessa.
5. Joko on kesäkissa hankittu (kerro lisää!)?
Toivottavasti kysymyksellä tarkoitetaan kesävosua, eikä eläintä!

Laiska vitonen:
Listaa viisi vinkkiä miten saa ajan riittämään kaikelle sille mitä ihmisen on tehtävä (vai onko niin että aika oikeasti aina riittää, kyse on vain ihmisestä itsestään ja tämän osaamattomuudesta hoitaa asioitaan tehokkaasti)?
Kun vitosessa oli vain yksi kysymys, vastaan yhtä laiskasti: kännykkämuistutukset kaikesta oikeasti tärkeästä (kuten Travian-hyökkäykset..) - kuluu vähemmän aikaa siihen, että yrittää muistaa mitä kaikkea piti tehdä ja milloin..