My 2-minute zombie makeup, with a kohl pen

Hih.. Olimme menossa Hallowe'enin viettoon J:n ja E:n luokse, ja vetelin just ennen lahtoa itselleni mustalla kajalilla parin minuutin pika-zombie-meikit (tosin otin kuvan vasta kotiin palattuamme, tyhjahkolla katseella, ja muokkasin viela kuvan vareja valjummiksi). Kun olimme lahdossa, sanoin Danielille, etta muokkasin ikaeroamme vahemman nakyvaksi. Han tosin vastasi, etta siina tapauksessa minun olisi pitanyt meikata itseni nuoremman nakoiseksi! LOL..

J & E had carved pumpkins J & E, Hallowe'en 2009

J ja E olivat kaivertaneet kurpitsoja lyhdyiksi. Me emme kotona edes kaivaneet tana vuonna keraamista kurpitsalyhtyamme esiin, kun anoppi jai yksin kotiin ja ilmoitti ettei avaisi ovea, jos joku sattuisi koputtelemaan. Veimme siis osan nameista Stepasideen ja popsimme loput itse. (Tassa nakerrankin mini-Marsia, samalla kun naputtelen..)

Litter tray cake @ J & E's =D

Saimme Stepasidessa mainiota litter tray -kakkua (ei tule mieleen mika on "kissan vessavati" suomeksi?), ks. ylla.. =D Suklaaruikut ja kaikki..

Monster J, trying to get in.. =D

J heittaytyi terassillaan vaijyvaksi mielipuoleksi (ylla) =D

Koska emme olleet kotona, eika kerrostaloalueilla tunnu pahemmin liikkuvan karkkitaikeppostajia, naimme vain muutamia Hallowe'en-asuja matkan varrella. Ehdottomasti paras oli Stepasidessa kavellyt Rubikin kuutio!!
Kotimatkalla tihutti, mutta olimme onneksi jo kotona, kun sade yltyi kunnon rankkasateeksi. Nyt olen jo putsannut zombie-naamani ja kokeillut E:lta saamaani ihanaa marks&sparksin kosteusvoidetta. Se tuoksuu aivan ihanalle! Mmmmm.. (Kiitos viela, E, jos luet tata!!)