Kuolasin yhta mustaa Fiat Puntoa (vm. 2002), joka olisi sopinut autobudjettiini, mutta valitettavasti se ei kuulostanut oikein hyvalta koeajettaessa.. Toivon loytavani auton, joka nyt kestaisi ainakin muutaman vuoden ajan, eli en halua ostaa mitaan valmiiksi kolisevaa versiota..
 
Samasta puljusta loytyi myos vuotta vanhempi Renault Megane (musta sekin), jolla oli enemman lahtohintaa, mutta kauppias alensi hintaa tarpeeksi, etta sai meidat koeajolle. Se oli kylla ihan turha purkki! Moottori heilui kuin heikkomielinen, ja kaasu pohjassa paasi sellaista mummovauhtia.. Ei kiitos!
 
Kotimatkalla poikettiin viela Bray'ssa yhden D:n tutun autopuljuun. Han ei ollut itse paikalla, mutta sielta loytyi yksi suht. houkutteleva Ford  Fiesta Flight (vm. 2001), jolla tosin oli liikaa lahtohintaa, mutta sita olisi varmasti saatu neuvoteltua alemmas. Rimpaisin kuitenkin vakuutusyhtioon ja pyysin tarjousta kys. autolle - se olisi ollut €350 enemman (vuodessa) kuin esim. sille Fiat Puntolle saamani tarjous! :O Vakuutustati ei itsekaan meinannut uskoa niin isoa eroa vakuutusten hinnoissa, joten pyysi jonkun ylemman henkilon paikalle, ja lopulta totesivat etta hintaero johtui vuosimallista. Vain yhden vuoden ero voi siis merkita noin jarkyttavaa hintaeroa vakuutuksessa! Plarailen siis vastedes 2002 (tai uudempia) autoja.. Tod.nak. nimenomaan vuosimallia 2002, koska toistaiseksi melkein kaikki tuoreemmat versiot ovat olleet sellaisia bensajuoppomalleja, mita kukaan ei nykyisin halua, ja siksi niita nyt myydaankin suhteettoman halvalla. Jos loytaisin sopivan hintaisen 4/5-ovisen Nissan Micran, se olisi oikeastaan ihan taydellinen! Aika ruma auto, mutta Nissan on luotettava, enka halua 3-ovista.. Isompaan Nissaniin taas ei ole varaa.
 
- - -
 
Hypatakseni otsikon toiseen aiheeseen.. Kuulin surullisia uutisia ihmisesta, joka oli vuosia sitten lahipiiriani. En nyt kuvaile asiaa sen tarkemmin, kun asia ei virallisesti minulle kuulu, mutta huomasin taas kerran miten epareilua elama voi olla. Jokaisesta hetkesta kannattaa nauttia niin paljon kuin mahdollista, kun ne hetket saattavat loppua niin yllattaen, ja aivan liian aikaisin.


White flowers