1. Onko sinulla vessassa lukemistoa? Jos on, niin kerro toki mitä.
Ei ole. Daniel joskus menee tekemään talletusta PC Gamerin kanssa, anopille on ilmeisesti tarpeeksi huvia laudalle kusemisesta, ja jos mä kaipaan vessaviihdettä, pelaan kännykkä-backgammonia. Että nyt sitten tiedätte vessatapammekin.
2. Mitä muuta säilytät vessassa?
Ikkunalaudalla: hoitoaine, shampoo, ikivanha halpahiusgeeli (joka oli aikoinaan violettia ja geelimäistä, mutta nykyisin väritöntä ja nestemäistä - ei ole tullut viskattua roskiin..), suihkugeeli, hiusvaha, ilmanraikastin, pinttilasi, jossa hammasharjat ja -tahna, Danielin suihkugeeli ja partavaahto.. Lavuaarin alla olevassa isommassa kaapissa vessasinitabuja, partahöyliä, yms... Pikkukaapissa vessapaperirullia, ja kaapin yllä olevassa laatikossa tamponit, siteet, jne... Lavuaarin reunalla vanha pikkupeili (emme edelleenkään ole muistaneet hankkia sinne seinäpeiliä!), saippuakotelo saippuoineen, ja kynsiharja, jota käytän lavuaarin puhtaanapitoon... Pyyhetelineellä vaihteleva määrä pyyhkeitä ja pesulappuja, sekä alimmalla tasolla rätti, jolla siivoan kylppäriä... Lattialla kannellinen roskis, pari siivousainepurkkia, vessaharja telineineen, ja wc-matto... Suihkukopissa ei yleensä mitään, vaan jokainen ottaa sinne tarvitsemansa ja (toivottavasti) tuo ne myös pois, seuraavien tieltä.
3. Onko bloggaaminen out? Intohimotonta? Höpöhöpöä? Merkityksetöntä?
Kai se voi olla tuota kaikkea tai ei mitään noista.. Ei mua kiinnosta analysoida blogitusta, kunhan blogitan huvikseni.
4. Mitä mieltä olet videoblogeista? Videobloggaatko? Seuraatko videoblogeja?
Miksei. On mulla yksi videoblogin tynkä, Irma Insomniac -videoille, joita tosin tein vain muutamia.. Teen ehkä joskus lisää, kun saan taustan siivottua.. Ei tule mieleen mitään varsinaista videoblogia, jota seuraisin, mutta seuraamissani blogeissa on joskus videoita (ja omassanikin, mutta yleensä siis youtubelta poimittuja muiden tekemiä sellaisia).
5. Suihku vai amme?
Ehdottomasti suihku! Marraskuussa 2005 tehdyn kylppäriremontin jälkeen meillä ei enää edes ole ammetta, eikä ole ikävä.
(via)
P.S. Tarjoan aloittelevalle punk-bändille ilmaisen nimen: Anoppi kusee laudalle.