Laptop sitten otti ja kuoli. Jos olen 2-3kk kokonaan syomatta ja liikkumatta, voin  ostaa uuden. Paasen ehka muuttamaan joskus 70-vuotiaana. Tama tulikin just kivaan saumaan, kun ehdin loytaa taydellisen talon, jne.

Tabletti on hyva facebookittamiseen yms., mutta selainta  vaativa   toiminta on ihan perseesta. Vietin just yli 30min. yrittaen vastata blogikommenttiin - sitten oli pakko luovuttaa.

Thatsit on taas kipulaakityksella. Kavelysta tuli hiukan hankalampaa, joten pyysin elainlekurin katsomaan tilannetta. Han oli lahettanyt Thatsit-videoni neurologin katsottavaksi, ja kyseessa on ilmeisesti 'neurological problems'. Voitaisiin ottaa rontgenkuva, sitten MRI scan, ja ainoa mahd. toimenpide olisi leikkaus, joka saattaisi korjata tilannetta. Tuo kaikki maksaisi pitkalle yli 2000 euroa, ja Thatsit luultavasti oksentelisi jatkuvasti hermostuneena - han ei ollenkaan tykkaa poistua kotikulmiltaan, saati vieraista ihmisista. Paadyimme siis aluksi kipulaakitykselle, ja katsotaan ensi viikolla josko rontgenkuvasta olisi jotain hyotya hoitoennusteelle. Thatsit pystyy kuitenkin liikkumaan, kunhan pidetaan kivut poissa. Tanaan kavin hakemassa hanet naapurin takapuutarhasta - ei paassyt takaisin korkealle aidalle ja kotiin.