Lainaan tahan alkuun osan Vuodatuksen Facebookissa julkaisemaa tiedotetta;
 
- Keskiviikkona 23.1.2012 [2013, oletan..] suljemme vanhassa Vuodatuksessa mahdollisuuden kirjoittaa uusia kirjoituksia tai kommentoida vanhoja. Tämä sisältöjen siirron vuoksi. Sulku kestää noin viikon.
- Uuteen vuoteen siirrytään seuraavan parin viikon aikana, joka tapauksessa ennen kuun vaihdetta
- Kiirettä pukkaa, mutta aikataulussa edistyttään
- Ihan kaikkia vanhan Vuodatuksen ominaisuuksia ei heti uuteen tule, pahoittelemme tästä jo etukäteen. Mm. staattiset sivut, automaattinen lähetys facebookiin ja erilaiset sivupohjat puuttuvat alkuunsa sekä maksulliset lisäominaisuudet: domaineja ei uusita, mutta mahd. hankittu lisäkuvatila säilyy käytössä
 
Minullahan on valilla muutenkin jotain viikon mittaisia taukoja blogituksessa, mutta en yllattyisi vaikka tuo viikon muutostauko kestaisi pidempaankin, joten ajattelin kirjoittaa asiasta, jos joku sattuu lukaisemaan tauon aikana blogiani (sikali kun se sailyy edes luettavassa muodossa..), ja ihmettelee miksei taalla tapahdu mitaan. Suosittelen siina tapauksessa visiittia Stello Blogin puolelle (Blogger/Blogspot/Google), missa toivottavasti ei ole mitaan katkoa. Blogitan tosin siella vain englanniksi, mutta kommentoida saa tietysti (aina!) myos suomeksi.
 
Itseani huolestuttaa jonkin verran tuo staattisten sivujen puuttuminen aluksi.. Siis kun minulla on kolme dashboard-sivullista staattisia sivuja, joista osa linkattu navigaatiopalkkiin, mutta suurin osa vain toisiinsa (tyyliin edellinen/seuraava, tms. - esim. hautajaismatka Suomeen..), niin toivon todellakin, etta ne sivut kuitenkin pysyvat tallella jossain, vaikkeivat aluksi nakyisikaan blogissa!!! Tuskin jaksaisin enaa tehda niita uusiksi, enka usko etta jaksan kaikkia ottaa koodina talteenkaan.. Lisays: Vuodatus vastasi Facebook-tiedusteluuni, ja tama huoli on siis aiheeton. Staattiset sivut sailyvat ennallaan, mutta eivat aluksi nay blogissa.
 
Myos erilaisten sivupohjien puuttuminen epailyttaa - olen itse muokannut taman kaytossa olevan sivupohjan juuri sellaiseksi kuin tahan blogiin halusin, joten mietityttaa palautuuko blogini mahd. automaattisesti johonkin (ainoaan) default-versioon, ja jos se on esim. tummaa tekstia vaalealla pohjalla, niin osassa kirjoituksiani olen saattanut saataa tekstin varia manuaalisesti, niin ettei se valttamatta tule olemaan enaa edes luettavaa (ellei maalaa tekstia)....
 
Pahimmassa tapauksessa jotain menee isosti pain mantya, ja koko blogin sisalto katoaa bittiavaruuteen.. Toiseksi pahimmassa tapauksessa blogista tulee vaan todella sotkuinen, sivut katoavat kokonaan, ja palauttaminen luettavaan kuntoon tulee kestamaan iat ja ajat..
 
Ei tassa auta kuin odottaa ja katsoa!