Nature Valley Sweet & Nutty freebies

Olen varmaan taallakin tullut maininneeksi, etta en ole pariin vuoteen enaa tykannyt suklaasta. Siis yleensa jo ajatus suklaan syomisesta sellaisenaan (oli sitten maito-, tummaa tai valkoista suklaata) on jokseenkin kuvottava, vaikka ennen rakastin suklaata. Poikkeuksena kuitenkin esim. kakut, vanukkaat, tms., missa on suklaata. Ei niihinkaan ole mitaan isompaa himoa, mutta voin kuitenkin syoda niita, ja jopa nauttia mausta. Ei oikeastaan mitaan ideaa miksi moinen muutos, ja elan toivossa, etta alkaisin taas joskus tykata suklaasta..

Tama on kuitenkin jattanyt ns. suklaapatukan kokoisen herkutteluaukon, jolle en ole oikein loytanyt mitaan sopivaa taytetta. Tietty on olemassa valtava maara muitakin herkkuja, mutta hedelmat pitaa popsia tuoreina, suolaiset herkut ovat eri juttu, ja vaihtoehtoiset makeat herkut tahtovat olla jaakaappikamaa, tai vaativat mikrotusta, tms. Karkit ovat yleensa liian makeita, ja melkein kaikki kokeilemani vaihtoehtopatukat (muro-, mysli-, hedelmataytteiset, yms.) ovat olleet tavalla tai toisella pettymyksia..

Nyt olen kuitenkin loytanyt jotain korvaamaan suklaan!

Ideal Home Show goody bag contents

Ideal Home Show'n goody bag'issa oli mm. Nature Valley Sweet & Nutty Peanut -naytepatukka. En odotellut ihmeita, kun olin jossain vaiheessa ihastunut heidan vaahterasiirappipatukkaansa, mutta kyllastyin siihen lopulta aika pian, kun se alkoi maistua liian makealta, ja koostumus oli kuivahko.. MUTTA.. Tama naytepatukka oli aivan ihana!!! =D

Nature Valley Sweet & Nutty freebies Nature Valley Sweet & Nutty freebies

Ilokseni loysin heidan Irlanti/UK-sivunsa Facebookista, jonka kautta sai tilata ilmaisen naytteen! Pistin saman tien tilauksen menemaan, ja odottelin yhden patukan kirjetta, mutta naytepatukoita tulikin NELJA!!! :O Samalla selvisi, etta Sweet & Nutty -sarjaan kuuluu kaksi erilaista patukkaa, se maistamani peanut (maapahkina), seka almond (manteli). Alla kuva mantelipatukasta.

Nature Valley Sweet & Nutty freebies

Molemmat ovat todella hyvia, mutta peanut-versio on ehdoton suosikkini, koska tama toinen on ehka hitusen liian makea - asia ei mitenkaan hairitse, paitsi jos popsii koko patukan kerralla. Siina loppuvaiheessa tulee hiukan sellainen olo, etta nyt tuli liikaa makeaa kerralla.. Peanut-versio on hitusen suolainen (ehka hiukan samaan tapaan kuin Snickers-patukka), mika tasapainottaa mukavasti sen makeutta. Molemmat ovat muuten koostumukseltaan samanlaisia - ei nyt tule sopivaa suomenkielista sanaa mieleen, mutta englanniksi chewy.

Nature Valley Sweet & Nutty Peanut bars, mmmm.. Nature Valley Sweet & Nutty Peanut bars, mmmm..

Tescossa oli naita uutuuspatukoita (vain) viiden pakkauksissa, joten ostin jo sellaisenkin. Kaikki on popsittu! Tosin yhden annoin u.k.:lle, kun han ei ollut viela maistanut kys. patukoita.

En usko, etta tulen kyllastymaan naihin, kun en kuitenkaan aio ostella niita ihan jatkuvasti. Kivaa, etta nyt on kuitenkin jotain 'suklaapatukkamaista', missa ei ole suklaata =)