Melanoma check

Kavin tutkituttamassa n. sata luomeani, ja sain saarnan, kun en kayta aurinkovoidetta.. (En tykkaa kys. tokotista, ja se on hirmu kallista, joten tuskin tulen vastedeskaan kayttamaan sita..) Ihotyyppini on kuulemma erittain altis melanoomalle, mita nyt ei kuitenkaan onneksi loytynyt. Kaskettiin tarkistaa itse luomet kerran kuukaudessa.

Taisi olla viime vuonna, kun olin kasvanut sentin pituutta, eli kun olin aina aiemmin ollut 178cm, niin silloin mitattiin 179cm. Vaan tanaan kuulin kasvaneeni taas sentin pituutta, etta olen nyt virallisesti 180cm / 5'11"! Oman teoriani mukaan joko jalkapohjani ovat lihoneet tai ullakon lattialla nukkuminen on suoristanut selkarankaani. Tai ehka molemmat.. Viela pari tuumaa, ja alan miettia koripalloilijan uraa....

Vitutti, kun olisin saanut extra-keikan just tanaan, kun piti menna tuonne sairaalaan! Olisi nimittain ollut elokuvasta tai sarjasta (en muista kumpi se on), mihin en ole viela tehnyt extra-keikkaa, etta extra-CV olisi saanut taytetta.. Mutta menin kuitenkin sairaalaan, kun sita aikaa sai odottaa 7kk.