Evening course

Tuli taas valvottua aamuun asti, ja ajattelin just menna nukkumaan (joskus 9-10 aikoihin), kun R rimpaisi ja kutsui aamuteelle. Kannatti menna - R oli saastanyt mulle kolme sellaista sri lankalaista kalapalleroa, ja oli myos tehnyt parasta banaanikakkua mita olen ikina syonyt =D Se oli tiivista ja just sopivan kosteaa, ja siina oli banaania jopa niin isoina paloina, etta se banaanin koostumus oli tallella.. Mmmm.. (Otin pari kuvaakin, mutta ne ovat yha kamerassa) Lisaksi, saatiin jutella ihan rauhassa, kun pikku-R on aloittanut koulun, joten han ei ollut siihen aikaan paivasta kotona.

Kotona oli lopulta pakko menna muutaman tunnin nokosille, kun olo alkoi tuntumaan jo zombielta, ja illalla alkoi ensimmainen iltakurssi. Nokosten jalkeen olikin paljon parempi olo.

Evening course Evening course

Edellisesta kerrasta minkaanlaisessa luokkahuoneessa taisi olla ainakin 20 vuotta! Meita oli 11, seka opettaja, ja ainakin eka ilta oli ihan mielenkiintoinen. Tuli sitten n. viidessa minuutissa kehiteltya business-idea ja kirjoitettua siita lyhyt esittely, jonka jalkeen suullinen esittely :o Ideoita oli aika laidasta laitaan, ja oletin kirjoitusvaiheessa etta mun tuulesta temmattu ja suht. epamaarainen ideani olisi ollut heikoin lenkki, mutta kun sitten kuuntelin niita muiden esittelyja, niin ainakin nelja vaikutti sellaiselta, etta voin jo tassa vaiheessa aika varmuudella sanoa etteivat tule toimimaan.. (Ei tosin toimisi omanikaan niin epamaaraisena kuin sen pistin paperille..)

Mulla olisi ollut yhdelle amerikkalaisnaiselle hyodyllinen kontakti, mutta han ehti lopulta poistua paikalta ihan huomaamatta. Koitan muistaa mainita ensi viikolla..