(Kannattaa lukea taustatiedoiksi pari aiempaa kys. aihetta kasitellytta juttua - taalta ja taalta..)

Tanaan menin sitten Wicklow'iin (siis Wicklow Town), tarkistettuani moneen kertaan etta kaikki tarvittavat dokumentit ovat mukana, jne. Wicklow County Council'in motor taxation office oli ilahduttavan tyhja - sain jonotusnumeron 12, ja tiskilla oli jo #9 menossa.

Paasin sitten hoitamaan asiaani, ja kaikki vaikutti menevan ihan hienosti, kunnes puljun tati hypisteli laakarintodistusta, ja tiedusteli onko mulla mitaan tiettya syyta tarvita laakarintodistus. (Kys. hakemuksessa mainitaan siis tiettyja sairauksia tms., missa tapauksissa laakarintodistus pitaisi olla liitteena.) Sanoin ettei ole. Sitten han hypisteli nakotodistusta (samalta lekurilta), ja totesi sen lomakkeen vanhentuneeksi, mutta sanoi etta voisivat kayttaa laakarintodistuksen nakokohtaa. Han katosi hetkeksi takana olevaan huoneeseen, ja palasi sitten takaisin, pahoitellen etteivat he voisikaan kayttaa sita laakarintodistuksen nakokohtaa, eika nakotodistustakaan voisi hyvaksya ennenkuin se on tuoreemmalla lomakkeella.

Jeesus..

GP:llani on siis ollut kaytossa alkuvuodesta vanhentuneet lomakkeet, ja sen takia tuli sitten tehtya turha reissu toiseen kaupunkiin.

Poikkesin sitten kotimatkalla suoraan klinikalle, missa GP:lla oli just potilas, joten vastaanottotati pyysi mua jattamaan ne paperit sinne, ja lupasi rimpaista kun ne olisi korjattu. Lahdin kavelemaan kotiin pain, ja ehdin kirjastolle asti, kun sielta jo rimpaistiinkin. Kavelin sitten saman tien takaisin, hakemaan sen uuden lomakkeen.

Motor taxation officen tati oli antanut mulle business reply -kuoren, etten joutuisi maksamaan postimaksua, jos lahetan koko hakemuspinon sinne - han otti myos kopion passistani, ja leimasi siihen alkuperaisen nahdyksi, ettei tarvitsisi lahettaa passia postitse. Harmi vaan, etta se kuori on liian pieni teoriakokeen laminoitua todistusta varten, eika sita voi oikein taittaakaan.. No, mulla oli isompia kuoria, ja ajattelin muutenkin lahettaa sen rekisteroityna, kun olisin laittanut maksun kateisena mukaan, mutta kuulemma saankin maanantaina kyydin Wicklow'iin, eli voin hoitaa asian paikan paalla. Mielummin niin.

Tosin, jostain syysta oletan, etta maanantainakin menee jotain vikaan...