En ole vielakaan netittanyt kuvia intialaisesta veistospuistosta (paitsi osan Facebookissa), mutta sielta ostettu 'dream box' motivoi, ja innostuin tanaan mm. siivoamaan epamaaraisen pinon pankki- yms. papereita. Mielestani "muutama kuukausi sitten" jarjestin paperit ajan tasalle yhteen taskukansioon, mutta siita olikin nakojaan jo vuosi.

Nyt ovat taas ajan tasalla ja jarjestyksessa, mutta em. taskukansio repeaa kohta, ja siina on vaan poikittaiset A4-arkit valilehtina, etta pitanee menna tassa lahipaivina ostamaan hiukan arkistointimateriaaleja - kunnon kansioita, yms.

Pitaisi varmaan uudelleenavata ja aktivoida myos Paypal-tili, jos tulisi myytya jotain eBay'n tai Etsy'n kautta.. Ehdin jo viime/toissa vuonna aktivoida Paypal-tilini, mutta heilla oli joku ahterista vedetty saanto, etta kolmen kk:n (tms.) aktiviteetin puutteen jalkeen sulkevat tilin tai se pitaa uudelleenaktivoida tms., en nyt enaa edes muista, mutta ihan perseesta se oli kuitenkin. Olen ma jo muutamaan otteeseen katsonut noiden kaikkien aktivoimista, mutta vasahtanyt sitten lukemaan niita kaikkia saantoja ja suosituksia, enka ole viela saanut mitaan aikaiseksi.

Laitan tahan loppuun viela itselleni muistutukseksi, etta hommaan joskus Imatran kevyen musiikin historia -kirjan (Heavy Tikkanen). Siina on isastanikin jotain.