Nuked cheddar omelette with Finnish rye bread & salad Finnish rye bread with cheddar (slightly nuked), cucumber & cherry tomatoes Finnish rye bread with prosciutto di parma, etc.

Ruisleipa alkaa tehda loppujaan (viimeinen pussi Reissumiesta menossa), mutta sitahan saa taas ensi kuun puolella, kun menen Suomeen.. Cheddar ei talla hetkella oikein maistu sellaisenaan, joten menee just just alas, jos mikrotan sita hiukan leivan paalla, mutta mikromunakkaassa maistuu oikein hyvin! Tuo viimeinen kuva (ylla) parmakinkun kera - ts. se voikko, heh..
Alla puolestaan tunasalaatti jonka paalle lykkasin parmakinkkuvoikon, lahinna sen takia etta se oli noin helpompi kantaa ullakolle, kun toisessa kadessa oli teekuppi.

Tuna salad, parma ham sambo..

Alla lisaa mikrojuustomunakasta, ruisleipaa, Tesco quiche, ja sipseja dipilla;

Nuked cheese omelette with rye bread and cherry tomatoes Tesco quiche Crisps & dip

Mulla oli yksi juustohillo jaljella, joten herkuttelin;

Cheeses and jam, mmm...

Bagel Sunday dinner

Sitten parmakinkku-bagel ja sunnuntaiateria (ylla), seka sunnuntaijama-bagel ja taas yksi Tescon quiche (alla).

Bagel with a roastie and olives Tesco quiche

Lopuksi aivan ihana kanasalaatti, missa mulla oli poikkeuksellisesti jopa (Tescon ranskalaista) salaattikastiketta - lahinna sen takia, etta siina italialaistyylisessa sekasalaattipussissa on yksi salaattityyppi, mista en oikein pida, joten ostin valmiskastiketta peittamaan sen makua, ja se toimikin ihan hyvin. Salaatissa oli siis vain sekasalaattia, sunnuntaikanan jamia, kurkkua, kirsikkatomaatteja, ja sita kastiketta. Piti sotkea oliivejakin mukaan, mutta unohdin, joten pinosin niita sitten salaatin paalle, ja muutaman viipaleen brie'ta, ja viela ruisleipaa oheen, om nom nom..

Chicken salad with rye bread, brie and olives