Back garden
Keittion oven oikealla puolella, vanhan hiililaatikon takana, portti meidan ja naapuritalon valiselle kapealle 'kujalle'. Kolmesta kukkakorista kaksi oikeanpuolimmaista ripustettiin vasta eilen paikoilleen. Portin edustalla on kolme kassillista lasia, mitka pitaisi vieda jossain vaiheessa kierratyspisteeseen. Hiililaatikon paalla on kaikenlaista maalausromua..

Back garden
Alakerrassa vasemmalla olohuoneen ikkuna, jonka takana nyt naputtelen tata.. Oikealla keittion ikkuna ja ovi.. Ylakerrassa vasemmalla anopin makuuhuoneen ikkuna, ja oikealla vessa/kylpparin ikkuna.

Back garden
Ginga ei antanut kuvaamisen hairita..

Back garden
Roskis ja kierratysroskis ovat toistaiseksi tuolla puutarhan peralla, peittamassa nakyvyytta parranpuolikkaiden yms. ruosteisten osien pinoon.. Eika niilla ole parempaakaan paikkaa. Tarkoitus olisi hankkiutua eroon vanhasta hiililaatikosta keittion oven vierustalla, missa olisi loogisempi paikka roskiksille, niin voisi katevasti dumpata tavaraa sinne suoraan keittion ovelta (katevaa varsinkin sateella..). Rullaan roskiksen ja/tai kierratyslootan talon edustalle maanantaiaamuisin. Siita kayvat tyhjentamassa, paitsi jos roskistililla ei ole katetta.

Back garden
Vajakin pitaisi uusia..

Back garden