Olen aivan jarkyttynyt ja vihainen Euroviisujen ekan semin tuloksista! Aivan USKOMATONTA ripulipaskaa paasi finaaliin, mutta illan parhaimmistoa (mm. Suomi) jai ilman finaalipaikkaa.. Lyhyet kommenttini esiintymisjarjestyksessa;

MOLDOVA - tylsa ja turha, odotin vain sen loppuvan..

VENAJA - jarkyttavaa paskaa, ja mahd. Venajan huonoin laulaja..

EESTI - kuin Mike Flowers Pops, mutta ilman lahjakkuutta ja karismaa, eli turha..

SLOVAKIA - siedettava biisi, joskaan ei mitenkaan erikoinen.. heilla oli edes kiinnostavat asut, eli sentaan jotain silmanruokaa..

SUOMI - ehdottomasti yksi illan parhaita biiseja, joskin esitys vaikutti hitusen laiskalta / laiskatempoiselta (aiempiin versioihin verrattuna).. silti, olin ihan varma, etta tama menisi finaaliin..

LATVIA - jarkkya tuubaa.. (siksi lahdinkin vessatauolle, kun en menettanyt mitaan)

SERBIA - hirveeta paskaa, ja todella arsyttava laulaja! kys. hiustyyli aiheuttaa mulle aggressioita.. yok.. kyljyksella kammattu iljetys..

BOSNIA & HERZEGOVINA - biisi ei sinansa ollut kummoinen, mutta tassa vaiheessa iltaa se piristi normaaliudellaan, ja kuului myos omalle finalistilistalleni, koska oli kuitenkin kymmenen parhaan joukossa tamaniltaisista..

PUOLA - mita vittua?!? :o ei muuta sanottavaa..

BELGIA - varsinkin viime kesan jalkeen olen ihan taynna valitusmusiikkia (mallia James Morrison, James Blunt..), koska sita tuli aivan liikaa jokaiselta radioasemalta..

MALTA - en ole balladi-ihmisia, mutta tama oli kylla illan parhaita, ja ihan toimiva Euroviisu-balladi..

ALBANIA - tarttuva ja tarpeellinen viisupiriste.. laulajan huonosti istuvat housut hairitsivat hiukan..

KREIKKA - aika tylsa, mutta hirnuin mielikuvalle Frederikin tai Dannyn tekemasta suomalaisversiosta..

PORTUGAL - ihan kelpo balladi, vaikken siis balladeista niin pidakaan..

FYR MACEDONIA - totesin heti alkuun, etta tama toimisi paremmin vain kuunneltuna, joten lahdin etsimaan pinsettejani, kun piti nyppia yksikarvainen parta..

BELARUS - tama oli lahinna visuaalisesti imela, ja muuten vain tappavan tylsa..

ISLANTI - yksi illan lemppareitani! oikeastaan samalla viivalla Suomen biisin kanssa..

Vihreat paasivat finaaliin, oranssit eivat. Onneksi sentaan Islanti ja Albania menivat lapi, niin finaalista ei tule ihan uber-tylsa..

Pidin suht. simppelista lavasta. Viimevuotisen Moskova-spektaakkelin jalkeen tuskin kukaan muu kuin Kiina olisi pystynyt ns. pistamaan paremmaksi - eika Kiina ymmarrettavista syista ole Euroviisuissa mukana.. Oli siis ihan fiksua palata yksinkertaisempaan malliin, mika oli kuitenkin ihan nayttava. (Sopi varmasti paremmin nykyajan budjettiinkin..)

Oli kylla iso pettymys, ettei Suomi paassyt finaaliin.. Toivottavasti Irlanti paasee, torstaina..