One of the garden walls is finally painted

Tallaisia kuvia tanaan.. =D Ylarivissa "ennen" kuvat, eli takapuutarhan ankeanharmaa kiviaita ennen maalaamista (tosin olin jo poistanut viimevuotiset verkot ja muut tukinarut, seka harjannut aidan puhtaaksi maalaamista varten). Keskirivissa aita ensimmaisen maalikerroksen jalkeen (ja olin jo maalannut 'saumat' pensselilla), ja alarivissa tilanne toisen maalikerroksen jalkeen, eli ns. valmiina - joskin varisavy muuttunee viela minimaalisesti, kuivuessaan..
Nyt on kasivarret niin lotkoina, etta hyva kun jaksaa teekupin nostaa poydalta, ja selka huutaa mutkalla, maaliraitoja on naamassa ja paidassa (en sentaan muuten olisi maalannut itseani, mutta kun yritin maalatessa pidella kasveja pois tielta, niin niiden lehdet valilla roiskivat), mutta olen tosi tyytyvainen etta sain sen ruman aidan vihdoinkin maalattua!
Koko kymmenen litran purkki meni, eli taytyy kayda taas maaliostoksilla, niin saan toisenkin aidan maalattua. Silla ei onneksi ole ihan yhta kiire, kun kys. aitaa vasten ei kasva mitaan (muuta kuin 'ivy' - en muista suomeksi - ja se saa jaadakin paikalleen), mutta haluan silti maalata senkin jo ennen kesaa. Sita paitsi, maalaamaton aita on nyt entista rumempi, kun sita katsoo rinnakkain maalatun aidan kanssa!