Luonnollisin blogitusaikani tuntuu aina osuvan johonkin 2-3 valille aamuyosta, ja vuodatus on nimenomaan katkolla juuri SEN tunnin ajan, joka ikinen yo.. *huoh* Eli blogitan sitten aikanaan vahan enemman naista viime paivien reissuista, kunhan ehdin netittamaan asiaan liittyvat kuvat - ja kuvien netityksen kannalta, olen edelleen elokuun loppupuolen kuvissa..

Kavimme (muistaakseni) perjantaina viela intialaisessa veistospuistossa, joka oli siis eilen viimeista paivaa auki, kunnes avaa porttinsa taas toukokuun 2010 alussa. Talla kertaa saa oli ihanan aurinkoinen ja lammin - taalla on muutenkin taas ollut kunnon KESA, muutaman paivan ajan, mutta valitettavasti kylma ja pilvinen syksy palasi tanaan.. Jalkani kuitenkin kastuivat heti alkuun, kun puiston nurmikkoalueet ovat niin kestokosteita, ja omistan vain kangastennareita ja varvastossut.

Ganeshat eivat olleet ihan yhta edustavia, kun olimme niin aikaisin liikkeella, ja patsaiden pinnat olivat viela aamukasteen laikittamia, mutta tanssivien elefanttien masut olivat edelleen yhta ihanan pyoreita ja sileita =) Kaikista paras juttu, talla reissulla, oli istua siella Shiva-lammen rannalla olevalla penkilla. Nautimme auringosta ja maisemista, ja seurasimme ilmassa flirttailevia sudenkorentoja, seka muita lentavia ottysia.. Kavimme uudelleen myos veistospuiston 'kaupassa', josta ostimme talla kertaa vitosella tosi sopon pienen metallirasian, joka on koristeltu kauniilla kivilla. Se sopii nukkekotiskaalaan pieneksi koristearkuksi =)

Olemme kayneet muutamaan otteeseen myos Glenmaluressa - moottoripyoran kanssa ja ilman. (Suzuki kulkee toistaiseksi siis perakarrylla, koska siina ei viela ole rekisterinumeroa eika verotuslappua - rekisterinumero on kylla jo olemassa, mutta ei olla hommattu sita varten laattaa. Aiomme kai maalata numeron itse, kun se on vintage-rekisterinumero, eli sen suhteen on vahan vapaampaa kuin tavisrekisterinumeroiden kanssa.. Verotus puolestaan kannattaa hoitaa vasta lokakuun puolella, niin ei joudu maksamaan turhaan menneesta vuodesta.) Perakarrykin hajosi vahan, joten se pitaa nyt korjauttaa ennenkuin silla uskaltaa vieda parraa yhtaan mihinkaan.

Eilen kavimme myos ihanalla kavelylla Glenealy woods'issa, jossa en ollut aiemmin kaynyt. Rapsin muutamia kuvia puhkeamaisillaan olevista syksyn vareista, mutta valitettavasti ne eivat ole ollenkaan yhta kauniita kuvissa kuin luonnossa =/

Tanaan oli saaennusteiden mukaan tarkoitus olla yhta aurinkoista, ja suunnittelimme aamureissua vaikka Newcastlen tai Kilcoolen rannalle, mutta saa onkin ollut pilvinen ja kylma =( Toivottavasti intiaanikesa viela palaa, edes muutamaksi paivaksi!!