Posti toi eilen ilmaisen Garnier Ambre Solaire 'bronzerin', kiitokset Pigsback.com'ille (sorry, toimii vain Irlannissa ja UK:ssa). Minahan en ole ollenkaan kiinnostunut ruskettumisesta, luonnonmenetelmalla tai muuten, ja yleensa lahinna palan auringossa ravunpunaiseksi, ja kuoriudun sitten ajanmittaan takaisin kalpeaksi - jos nyt edes altistun auringolle missaan..

Mutta tottahan ilmaista tuotetta piti testata... :-# ... Viikonloppuna, aurinko vahan karvensi kasivarsiani, jotka ovat edelleen punertavat, kyynarpaihin asti - yllani oli t-paita, kun istuin puutarhassa auringon grillattavana. Mietin sitten, etta olkavarsiin voisi kokeilla tata 'pronssisuihketta', jos se vaikka tasoittaisi hiukan koomista varieroa kasi- ja olkavarsien valilla.

Suihkutin sitten ohjeiden mukaisesti tekorusketusta olkavarsiin, ja odottelin tovin, etta olisivat varmasti kuivat ennenkuin laittaisin yopaidan paalle. Purkin mukaan tuote kuivuu hetkessa, ja kylla iho tuntuikin ihan normaalilta, aika pian.

Kun herasin aamulla, seka kasi- etta olkavarsissani oli kiinnostavat viirut, osoittamassa nukkuma-asentoani, eli olin nakojaan pitanyt kasivarsia koukussa... :o Muuta varimuutosta en sitten huomannutkaan.

Saatan joku paiva kokeilla tuota viela niin, etta EN ole menossa heti nukkumaan, vaan suihke saa kuivahtaa iholla rauhassa. Oletan kuitenkin, etta jatkan normaaliin tapaan, pisamaisena olmina.