Tarvitsin uudet kengat sunnuntaiksi, ja halusin jotkut mustat tennarintapaiset, mita en ole ikina loytanyt Bray'n kenkakaupoista (ainakaan omassa koossani). Niinpa suuntasimme Dún Laoghaireen. Ajattelin myos katsella jotain varikasta toppia..

€10 tops Cheapo jeans, socks, etc.

Kavin parissa - kolmessa kenkakaupassa, joista ei oikein loytynyt mitaan sopivaa. Sitten menin Dunnes Storesin vaatekauppaan.. En nahnyt siella kenkia, joten aloin plarata vaatteita, ja huomasin pian, etta kaikkia hintoja oli alennettu.. Lahetin Danielin muualle, koska sovitettavia vaatteita oli jo kertynyt kasivarrelle aikamoinen pino.. Tormasin jopa FARKKUIHIN, joita en ole omistanut varmaan n. 20 vuoteen, enka edes tiennyt etta niita tehdaan mun koossani :O Kahdet sovittamistani farkuista olivat jopa tosi mukavat paalla (vaikka vyotaro saisi kylla olla korkeampi - kumartuessa tuntuu kuin olisi ahteri paljaana..), joten ostin ne. Toiset olivat €10, toiset €20! Ostin myos €8 hintaiset mustat housut (virallisesti verkkarit, mutta siis suorat lahkeet eika mitaan inhottavia sporttiraitoja tms.).
Sitten ostin pari kympin epasymmetrista toppia, joista toinen on aika kirkuvan sininen (melkein turkoosi) ja toinen sellainen metallinharmaa tms., ja pari boleromaista neuletakkia, joista toinen oranssi ja toinen ruskea - nekin olivat kympin/kpl. Lopulta loysin myos kenkia, ja se olikin paras loyto.. Just sellaiset mustat tennarit mita olin hakenut, ja hinta KOLME EUROA!!! :O Se oli niin naurettavan halpaa, etta ostin myos turkoosit ja pinkit.. Olisin ostanut valkoisetkin, mutta niita ei ollut minun koossani. Vihreat ja oranssit olivat liian raikeita, ja punaisesta en oikein tykkaa kengissa.. Kahdeksalla eurolla sain viela neljat mustat polvisukat. Koko ostosten yhteishinta siis €105, eli ei paha!

€10 cardigans €3 shoes - so I had to buy them in many colours!

Daniel oli silla aikaa kaynyt myos ostoksilla - mm. vitosen vaaleanharmaa fleece, luontokavelyyn sopivat kengat (minunkin pitaisi ostaa sellaiset), ihana vintage t-paita ja muistaakseni viela joku toinen paita. Iloa sumensi tosin hiukan €40 parkkisakko.. Se tuli kylla ihan aiheesta, koska parkkeerasimme (monen muun ohella) yhden ostarin lastausalueelle, kun kadunvarsipaikoista oli puutetta, eika viitsitty ajaa isomman ostarin parkkihalliin.

Blue sausage =D Orange sausage =P

Naytan kylla farkuissa ihan siniselta makkaralta (HK bleu?), mutta mukavuus ennen kaikkea! Kaytiin illemmalla viela viemassa H:n laptop heille, ja apteekkireissulla. Kun kumarruin apteekissa ottamaan jotain alahyllylta, ajattelin etta perse putoaa, kun en ole tottunut niin matalaan ylaosaan housuissa.. :o Mutta ei se onneksi pudonnut kuitenkaan..