Monessa blogissa on nakynyt inhokkiruokameemia, jossa listataan viisi eniten inhottua ruokaa. Viimeksi tormasin sellaiseen Anuradhan blogissa.

Mina en pystyisi osallistumaan kys. meemiin, koska en keksi mitaan ruokaa mita inhoaisin! Tulee kylla mieleen joitakin ruokia mita en haluaisi edes maistaa (esim. joku eksoottinen paahdettu toukka tms.), mutta kun en ole niita edes maistanut, niin en katso voivani listata niita inhokeiksikaan - mistas mina tiedan, vaikka paahdettu toukka maistuisi kuinka herkulliselta.. Suuresti epailen, ettei maistu, mutta en voi arvostella kokeilematta, enka aio kokeilla.

Muiden inhokkiruokalistoja lukiessa on kylla iskenyt nalka, kun usein listalla on ruokia, joita todella rakastan! =D Myos Anuradhan listaamat ruuat olivat kaikki mielestani tosi ihania. Tallen inhokkilistalla oli muistaakseni herkullisimmat sapuskat.

Ruoka-aiheessa pysytellakseni.. Daniel on ikavoinyt kakkuja ja muffinsseja (muffineja on kai oikeampi sana, mutta tuo tuplamonikko kuulostaa luonnollisemmalta..), mutta joutuu nyt taas valttelemaan sokeria, kun sokeriarvot ovat heitelleet, eika sopivaa insuliiniannosta ole viela loytynyt. Niinpa han kavaisi tanaan pikaisesti kaupassa, ja sielta palattuaan, ilmoitti tekevansa sokerittomia muffinsseja! =D Lainaus keittiokeskustelusta (suomennettuna);

D: Nain ratkaistaan asioita kaytannollisesti. Ei muffinsseja - leivon itse!

S: [D:n rintaa osoittaen] Ei tisseja - ... [lauseen taydennysta odottaen, ja lopulta itse taydentaen] ... kasvata itse!

D: [jaa miettimaan miten kasvattaa itselleen tissit]

Dunnesissa ei ollut mitaan marjoja, eika Daniel viitsinyt ajaa Superquinniin, kun sillan ymparilla liikenne oli tanaan niin turhauttavaa (minka huomasimme, kun palasimme aiemmin sunnuntaikavelylta - siita lisaa myohemmin, kuvien kera). Niinpa muffinsseissa oli vain vanilja-aromia ja rouhittua mantelia, mutta niista tuli kuitenkin ihan hyvia. Laitan kuvan jossain vaiheessa..

Lisays: Tassa nyt kuva ekasta erasta (joka ei kauheasti kohonnut):

Our first attempt on sugar-free muffins