H tuli taas tuntia myohemmin, koulun liikuntapaivan takia. Meilla olisi siis ollut reilusti aikaa vaikka menna ajelulle aamupaivalla, mutta ma olen viela flunssan jaljilta ihan rajahtaneessa kunnossa, talo kaipaa imurointia, ja lisaksi piti tehda toinen osa saittinaytetta valmiiksi - huoh.. Etta ei sitten menty minnekaan, paitsi Daniel kavi yksin kavelylla, kun se auttaa pitamaan verensokerit alhaisempina.

H:lla oli matikasta loput eilisen monisteen laskuista (samantyyppisia laskuja kuin eilen), ja sitten jokapaivaiset lauseenmuodostustehtavat. Lukutehtavana oli lohikaarmeen hengityksesta kertova runo, jossa sanottiin etta kylmalla ilmalla voi hengittaa kuin lohikaarme (pakkashengitys..). H ei pitanyt runosta, kun se ei rimmannut, ja oli lisaksi liian lyhyt.

Lisaksi luimme kirahviaiheisen kirjan, Twiga and the Moon, jossa pikkukirahvi haluaa kasvaa Afrikan korkeimmaksi kirahviksi, ja suunnittelee isona syovansa kuun! =D Siina oli tosi sopo kuvitus.. Kirjoitimme vihkoon tarinan adjektiivit, ja mita / milloin / missa / kuka..

Lopuksi H piirteli hiukan ja leikkeli paperista koristenauhoja - mun piti puuhata sen saittinaytteen parissa.