Nousin varmaan joskus yhden maissa, ja olin viela vahan ns. vaiheessa, kun H tulikin yllattaen jo ennen kahta - odotin hanta kolmelta.. Koulu oli kuulemma loppunut tavallista aiemmin, eika puhelimessakaan (tietty) ollut crediteja, saati etta hanelle olisi muutenkaan tullut mieleen soittaa ensin.. No, onneksi olin sentaan jo pukeutunut!
Matikan laksyina oli naurettavat kolme yhteenlaskua, ja kirjoitustehtavana piti taas kayttaa lauseissa tiettyja sanoja. H halusi suorittaa lukulaksyn kotona aitinsa kanssa, eli luimme sitten kirjaston kirjasta melkein puolet Granny's Secret -tarinaa.
Mulla oli omia juttuja kesken koneella, eli tanaan emme pelanneet mitaan. Sen sijaan H sai piirrella - tai han halusi minun piirtavan jotain, mita han sitten varitti ja koristeli. Tuloksena oli tyttoja, koiria, ja yksi ruohoa popsiva kissa.

080903_withh1b.jpg

080903_withh2b.jpg

En ollut ehtinyt saamaan itseani oikein ulosmenokuntoon, kun H tuli niin aikaisin, eli han sai tanaan kavella yksin kotiin. Ennen lahtoaan han meni viela kaymaan vessassa, ja sattui jaamaan kiinni myos uteliaisuusvisiitilta yhteen makuuhuoneista, jonka ovi sattui olemaan raollaan. Olen aikaisemmin sanonut hanelle, etta makuuhuoneet ovat privaattia aluetta, joten en oikein pitanyt siita omin luvin tehdysta visiitista. Huomautin kylla asiasta ja sanoin, etta aitinsa ei olisi ollenkaan iloinen, jos menisin kertomaan hanelle H:n kayneen luvatta jossain minne on kielletty menemasta. H oli sitten vahan nolona, mutta toivottavasti viesti meni perille. Ihan senkin takia haluan hanen pysyvan poissa makuuhuoneista, etta siella on myos kaapeliviidakkoa ja sikin sokin lojuvia tyokaluja yms., enka tietty muutenkaan halua kenenkaan perheen ulkopuolisen menevan tutkimaan meidan privaatteja tiloja.
H:lla on vahan taipumusta olla valittamatta kielloista ja kehotuksista, ja tehda asioita omin lupineen. Sen takia ajattelinkin ehka ottaa tuon makuuhuonejutun puheeksi, kun tapaan hanen aitinsa seuraavan kerran.. Ehka H kuuntelee tarkemmin, jos oma aitinsa perustelee miksi joku asia ei ole OK.