Sain taas nipun spam-kommentteja, talla kertaa kolmeen vanhimpaan kirjoitukseeni. Jokaiseen tuli nelja kommenttia, ja ne olivat kaikki samaa sarjaa - ja myoskin samaa sarjaa niiden edellisten spam-kommenttien kanssa, joiden takia suljin muutamaksi viikoksi koko kommentointimahdollisuuden.
Vuodatuksessa pitaisi ehdottomasti olla mahdollisuus pitaa kaikki kommentit pending-tilassa, kunnes blogin omistaja on hyvaksynyt (tai poistanut) ne.
Nykyisellaan noita spam-kommentteja ei valttamatta saa edes poistettua.. Poistin ensin ne kaikki, mutta siella ne nakyivat edelleen olevan, kun menin tarkistamaan kys. kirjoitukset. Sitten menin muokkaamaan kys. kirjoituksia, ja ajattelin etta niiden uudelleenjulkaisu poistaisi (jo poistetut!) kommentit, mutta ei.. Julkaisin koko blogin uudelleen, mutta spam-kommentit ovat edelleen kahden kirjoitukseni alla - yhdesta ne tosin poistuivat. Tassa ei ole kyseessa edes selaimen cache, koska kokeilin samoja kirjoituksia myos toisella selaimella, jolla en muuten kay vuodatuksessa, ja ne kommentit nakyivat siellakin. Pah.