Ihan aluksi tormasin muutama paiva sitten harmaavoittoiseen makuuhuonekuvaan, johon rakastuin syvasti;

harmaamhvaasa2008.jpg
(Lahde)

Jos nyt jotain vikaa pitaisi tuosta loytaa, niin yopoyta on ehka hiukan liian peruslaatikkomainen, ja sen etuosa nayttaa liian vaalealta, mutta vaaleus saattaa johtua valostakin.. Lisaksi nuo koristerisut (tms.) eivat ole ollenkaan kaytannolliset, mutta visuaalisesti ovat kylla osuneet ihan nappiin.. Jos mulla olisi tuollainen makuuhuone, en ehka haluaisi koskaan lahtea sielta vessaa tai keittiota kauemmas. Aivan ihana!

Asken sitten katselin IS:n saitilla hiukan lisaa asuntomessukuvia, ja tata kylla ihmettelin;

yaritalovaasa2008.jpg
(Lahde; kuva 3)

OK, varmaan kiva lojua ammeessa ja katsella maisemia, mutta entas sitten kun tulee syksy ja talvi, ja tyypillisina kylpemisaikoina on ulkona joko hamaraa tai aivan pimeaa? Kuvan perusteella noissa ikkunoissa ei nayttaisi olevan minkaanlaista verho- tai kaihdinmahdollisuutta (tai sellaisen lisaaminen pilaisi koko kylpyhuoneen visuaalisen ilmeen ja saisi ammetilan vaikuttamaan ahtaalta), joten siina tuntisi kylla olevansa kuin akvaariokala kaupan ikkunassa, riippumatta siita mihin suuntaan ikkunat ovat... "Yari-talo - itsensapaljastelijan unelmakamppa!" =P

Muuten tuli taas suurimmasta osasta kuvia se sama fiilis, mika tulee aina esim. suomalaisia sisustusohjelmien saitteja plaratessa: miksi AINA sita samaa valkoista ja vaaleaa puuta?!? Onhan se yleensa ihan onnistunut yhdistelma, mutta vuosikymmenesta vuosikymmeneen.. "Vain tekstiilit muuttuvat!"