DSCN7515.jpg    DSCN7518.jpg

Tulossa piiiiitkä blogitus - kuvien lisäämiseenkin meni melkein pari tuntia.. Tämä on ihan kuvien mukaan etenevää sillisalaattia, aiheesta toiseen, mutta ei nyt ole aikaa eikä energiaa parempaan =)

Yllä Supervalusta löytyneitä gluteenittomia korvapuusteja - pyrin jatkossa välttämään gluteenittomia "herkkuja" :x Maistuivat ihan pahville! Lisäämällä vaahterasiirappia ja kanelia, maistuivat pahville johon on lisätty em. lisukkeita, mutta söin ne silti, kun inhoan heittää ruokaa roskiin.

Ekassa kuvassa myös aivan loistava kirja - Khaled Hosseinin And the Mountains Echoed (en tiedä suomennoksen nimeä, mutta hänen kolmas kirjansa). Yksi suosikkikirjailijoitani, ja tämä oli uusi suosikkini hänen kirjoistaan.

DSCN7516.jpg    DSCN7517.jpg

Paikallinen Supervalu on asettanut Oishii Sushi -annokset niin sopivasti, että on vaikea kävellä ohi ostamatta sushia.. =)

DSCN7520.jpg    DSCN7522.jpg

Taisin mainita (?) täälläkin, että ostin vastikään LIDListä keraamisen paistinpannun. Sillä kun on niin nautinnollista kokata, niin paistoin sitten kunnon pihvin - mahd. ekaa kertaa elämässäni. En ainakaan muista ennen paistaneeni, kun Bray'ssa moinen oli D:n hommia.

Pihvistä tuli aivan täydellinen medium - pinkki sisältä, nam. Olin tehnyt alle salaatin, jossa vain lehtisalaattia, vihreää paprikaa, ja tomaattia, sekä valkoviinietikkaan tehty kastike. Pihvin päälle paistoin pihviliemessä sipulin ja sieniä. Ooohh..

Muistin myös vihdoinkin laittaa patterit n. kymmenen vuotta sitten (Suomen) IKEAsta hommattuun maitovaahdottimeen, jota piti heti testata =D Vallan mainio vempain..

DSCN7521.jpg    DSCN7523.jpg

Minulla alkoi keskiviikkona (3/12) viiden päivän viikonloppu, joten ehdin mm. nauttia sängyssä aamuauringon valaisemista oksista "luontoikkunassani" =)

Törmäsin myös aiemmin viikolla Facebookissa Cuddles-kissan kuvaan.. Hänen ihmisperheensä oli muuttamassa torstaina ulkomaille, ja Cuddles kaipasi pikaisesti uutta kotia. Lupasin adoptoida Cuddlesin, ja toivoin saavani hakea hänet keskiviikkona edellisestä kodistaan Lucanissa, mutta kun en ollut suorassa yhteydessä aiemman perheen kanssa, niin kommunikaatioviiveen takia, olivat ehtineet vain muutamaa tuntia aiemmin viedä Cuddlesin DSPCA:n hoiviin =(

Seurasi sarja puheluja sinne tänne - suurin osa tuttujen ja heidän tuttujensa tekeminä (nimim. tunnen paljon kissatätejä ja -setiä, jotka ovat aktiivisia TNR- ja rescue-ihmisiä, ja joilla on alan kontakteja..), ja lopulta vaikutti siltä, että Cuddles-parka joutuisi olemaan viikon eristyksessä, ennenkuin vapautuisi adoptoitavaksi.. Mutta onneksi sitten torstaina sainkin puhelun, että voisin hakea Cuddlesin perjantaina kotiin! =D

Tässä vaiheessa muuten luulin vielä Cuddlesia tytöksi, kun aiempi perheensä oli kuulemma puhunut tyttökissasta..

DSCN7535.jpg    DSCN7531.jpg

Näissä kuvissa ei kuitenkaan ole Cuddles, vaan toistaiseksi (meille) nimetön ulkokissakaverimme, joka vierailee Caran (ja sittemmin myös Cuddlesin) jämäruokakupilla, pation ovella.

DSCN7542.jpg

Keskiviikkoiltana laitoin jouluvalot keittiön ikkunalaudalle - piti hakea suomalainen jatkojohto yläkerrasta, kun nuo valot on ostettu Suomesta, joten niissä on erilainen plugi. (Kun ammoin muutin Irlantiin, ostin Suomesta kuusipaikkaisia jatkojohtoja, joihin muutatin täällä paikallisen plugin, niin ei tarvinut kaikkeen mukana tuotuun ostaa erillisiä adaptereita..)

DSCN7545.jpg    DSCN7546.jpg

DSCN7543.jpg    DSCN7548.jpg

Torstaina piipahdin pikaisesti duunissa (kyllä - taas lomalla..), kun tilaamani jääkaappimagneetit olivat tulleet sinne, sekä iso joulupaketti Suomesta. Olisivathan ne odottaneet siellä, mutta menin sitten samalla Ashbournen LIDLiin, ja ostin kaiken..... =D Tai ostin siis sen verran kaikkea, että kärryyn ei lopulta mahtunut edes ruokaa. Se oli toki sellainen pieni kärry, mutta silti... Huh huh..

Ja tietty just kun ehdin hankkia magneetit kissaläheisistäni, perheeseen tuli uusi kissa, jolle nyt ei ole magneettia!

DSCN7551.jpg

Ostin LIDListä mm. minijoulutähden (€1.50), joka sopi loistavasti keittiön ikkunalle..

DSCN7549.jpg    DSCN7552.jpg

DSCN7554.jpg

DSCN7553.jpg    DSCN7555.jpg

Ostin myös spaghettia tricolori, ja tuollaisia maustesokereita kahvia varten - aivan ihania! Toinen on amaretto, toinen kaneli-neilikka-vanilja. Niitä oli muitakin makuja, mutta nuo ovat omaan makuuni. En pahemmin pidä maustetuista kahveista, mutta noilla maustetuilla sokereilla tulee vain ihan aavistus sitä makua, mikä on mulle just sopiva.

DSCN7557.jpg

Torstai-iltana paketoin vielä hiukan lahjoja Suomi-pakettiin..

DSCN7558.jpg    DSCN7559.jpg

Perjantaiaamuna otin varmuuden vuoksi hiukan kotikuvia, jos olisivat DSPCA:lla halunneet nähdä mihin oloihin Cuddles olisi menossa. (Ei niitä tosin tarvittu - koiria adoptoiville tehdään kotitarkastus, ja tavallaan toivoisin että myös kissoja adoptoiville.. Tosin mua oli kehuttu sinne heille tuttujen ihmisten toimesta, että pitäisin varmasti kissoista hyvää huolta.)

Caran vessa on tuolla kylppärin nurkassa, mutta nyt laitoin (jo ennen Cuddlesin hakemista) toisen kissavessan eteiseen, pesukoneen viereen. On sitten molemmilla omansa, tai ihan miten haluavat.

DSCN7560.jpg    DSCN7563.jpg

DSCN7562.jpg

DSCN7564.jpg

Sitten olikin aika mennä hakemaan uusi perheenjäsen!

IMG_20141205_121600.jpg

Adoptiopapereita allekirjoittaessa, selvisi siis, että Cuddles onkin poika! Se oli itse asiassa helpotus, koska (leikatut) poikakissat tuntuvat olevan helpompia tutustumaan uusiin kissoihin.

Otin koko reissulta vain tuon yhden pikaisen puhelinräpsyn, kun en halunnut stressata pientä yhtään pidempään kuin oli pakko. Raukka oli vain pari päivää aiemmin menettänyt kotinsa ja perheensä, joutunut olemaan pelottavassa vieraassa paikassa (DSPCA), ja nyt oli pienessä kuljetuskopassa, taas matkalla jonnekin, ihan tuntemattoman ihmisen kanssa..

Automatka meni ihan hyvin. Hiukan poika miukui, mutta vaikutti suht. rauhalliselta.

IMG_20141205_125957.jpg    IMG_20141205_130353.jpg

Kun päästiin kotiin asti, Cara tuli katsomaan kun avasin kuljetuslaatikkoa. Cuddles pomppasi laatikosta, ryntäsi puskemaan Caraa ("moi!"), ja tutki sitten koko talon, alkaen vessalaatikoista =D (Suurin osa tuota videolla) Lopulta menivät yhdessä sängyn alle.

DSCN7567.jpg

DSCN7568.jpg    DSCN7570.jpg

DSCN7569.jpg

Cuddles on ollut todella reipas, joskin oli varmasti sen verran stressaantunut kaikista muutoksista, että on nyt nukkunut tosi paljon, uudessa kodissaan. Se on aika tavallista näissä tilanteissa.

DSCN7572.jpg    DSCN7575.jpg

Nyt kun on kaksi kissaa samassa talossa, niin tein ylimääräisen nokostelupaikan. Mulla oli tuollainen iso kori (aikoinaan tullut jouluherkkukorina), josta pesin vihdoin siihen kauan sitten kuivahtaneen, Thatsitin oksennustahran.. Laitoin taitellusta pyyhkeestä ja lakanasta pehmustetta, ja molemmat kisut ovat jo ehtineet vierailla korissa, mutta toistaiseksi vain istumassa tovin.

DSCN7573.jpg    DSCN7574.jpg

DSCN7578.jpg    DSCN7579.jpg

DSCN7585.jpg

DSCN7587.jpg    DSCN7589.jpg

Kissat ovat olleet uteliaita toisiaan kohtaan, mutta toistaiseksi vielä sähistään, jos toinen on liian innokkaasti lähestymässä.. Varsinkin Cara sähisee.. Cuddles menisi puskemaan ja tutustumaan..

Cara on lisäksi alkanut hiukan osoittaa mieltä, kun yhtäkkiä onkin jaettava koti, lelut, ja Maman huomio.. Mutta toivottavasti oppii pian, että on kiva kun on seuralainen, Maman ollessa duunissa.

DSCN7593.jpg    DSCN7594.jpg

En fanita tuota puljua ollenkaan, mutta en nyt jaksa vatvoa asiaa sen enempää, kun Cuddles on turvassa kotona.. (Oli muuten sydäntäsärkevää kävellä pois vain yhden kissan kanssa, kun olisin halunnut adoptoida heidät kaikki..)

DSCN7597.jpg    DSCN7598.jpg

DSCN7599.jpg

DSCN7601.jpg    DSCN7602.jpg

DSCN7605.jpg

DSCN7603.jpg    DSCN7606.jpg

Ruokatauko =D

DSCN7608.jpg    DSCN7609.jpg

Cuddles rakastaa pahvista kynsienterotusjuttua, johon olen ripotellut kissanminttua.. Cara ei ole ollut siitä ollenkaan kiinnostunut, mutta Cuddles käy terottamassa kynsiä, ja hieroo itseään siihen =D

DSCN7618.jpg

DSCN7626.jpg    DSCN7625.jpg

DSCN7628.jpg

DSCN7633.jpg    DSCN7631.jpg

Lauantaiaamu.. Heräsin aikaisin, kun piti mennä hiukan jouluostoksille - joulupaketoin ne viimeiset Suomen-pakettiin menevät lahjat postissa, samalla kun kyttäsin kelloa (posti meni kiinni yhdeltä). Ehdin kuitenkin saada kaikki lahjat matkaan ajoissa - ensi viikon duunivuorolta kun en ehdi postiin - ja tapasin postijonossa vielä suomalaisen au pair -tytön, joka havaitsi pakettieni osoitteet, ja kysyi olenko suomalainen =) Mainitsi olevansa perheessä, jonka äiti on suomalainen.

DSCN7634.jpg

Menin vielä uudestaan kauppaan, postissa käytyäni, ja tein ruokaostokset. Ostin grillatun kanan, ja meillä oli kotona sitten kanabileet. Yllä kissat popsivat omia annoksiaan.

DSCN7639.jpg    DSCN7640.jpg

Meillä on duunissa Secret Santa -juttu, ja "uhrini" on parikymppinen nuorimies, joten oli toki aivan loogista ostaa LEGO-monsteri, Minecraft-hahmo, ja oheen vielä pieni suklaakakkurulla.

DSCN7643.jpg    DSCN7644.jpg

DSCN7641.jpg    DSCN7642.jpg

Cara avusti paketoinnissa..

DSCN7645.jpg

Ostin LIDListä neljän minipullon pakkauksen drinkkejä - ihan omaksi huvikseni =)

DSCN7646.jpg    DSCN7648.jpg

Lauantai-illan ohjelmassa oli sitten ankaraa alkoholismia - join pullon halpakaljaa, pullon portviiniä, ja pullon Baileysia! (Se kaljapullo oli jopa ihan normaalikokoinen, LOL)

DSCN7647.jpg

Kissat syövät jo ihan sopuisasti yhdessä, mutta kun kävin esim. tänään (sunnuntaina) Bray'ssa viettämässä aikaa Pushyn kanssa, ja olin n. 7 tuntia poissa, jätin varmuuden vuoksi Cuddlesin ruokakupit yläkertaan, ettei tullut kinaa, kun ei ollut Mamaa valvomassa..

DSCN7651.jpg

Eilen illalla sain paketoitua aika monta lahjaa, ja kirjoitettua muutamia joulukortteja..

DSCN7649.jpg    DSCN7650.jpg