Olin sunnuntaikylassa R:n luona, joka oli kutsunut myos S:n perheineen (siis kummipoikani perheen), seka yhden toisen perheen. Se oli tavallaan myohainen joulu- ja pikku-R:n synttaritapaaminen, kun R ja pikku-R viettivat em. juhlat Italiassa.

Valitettavasti, seka R etta pikku-R olivat kipeina =( Eivat siis kumpikaan varmaan kovasti nauttineet illasta, mutta R kuitenkin voi jo sen verran hyvin ettei halunnut perua koko juttua. Pikku-R kuitenkin oli kuumeinen, ja roikkui enimmakseen vasyneena isansa, H:n sylissa. (Joka kerta kun naen pikku-R:n, han tuntuu kasvaneen pituutta.. Isansa sanoi sen tulevan hanen sukunsa puolelta - mika kylla onkin helppo uskoa, kun R on kovin lyhyt, hih.. Mutta yksi hanen veljentyttaristaan Intiassa on kuulemma jo 180cm, ja vasta 15v., etta voi kasvaa viela tuosta.)

H oli myos siella, yhden kaverinsa kanssa, jonka olen tavannut muutaman kerran ennenkin, mutta tytot olivat koko ajan toisessa huoneessa, liimattuina telkkariin =) S ei lopulta tullutkaan (eika N, eika kummipoika), koska oli jossain lastenvahtina, eika paassyt lahtemaan ajoissa sielta. Se toinen perhe kuitenkin tuli, ja muistin tavanneeni heidatkin aiemmin. Rouva on kotoisin Filippiineilta, ja hanella on melkein yhta pitka tukka kuin mulla - vertailtiin =D Heilla on hyvin pieni ja suloinen tytar, joka oli kova juttelemaan (ja imemaan sormeaan), seka hiukan vanhempi poika, joka oli ehka vahan ylikierroksilla, mutta tosi sopo hankin.

Tassa olisi nyt kuva suurimmasta osasta ruokia, mutta kun kuvia ei saa viela lisattya, niin yritan kuvailla sanoin.. Oli ihan puhdasta valkoista riisia, ja maustetumpaa riisia, minka seassa oli ns. kaikkea, mukaanlukien lammasta ja minttua. Se oli tosi hyvaa. Sitten oli curry-kanankoipia, minttujogurttikastiketta, papu-jalapenomommoa, seka salaattia. Kaikki tosi herkullista! Ai joo! Ja tietysti tonnikalaperunapalleroita, ennen kaikkea muuta! Nam nam..

Olin jo ruuan jalkeen ihan taynna, mutta piti ahtaa viela jalkiruokaa - R oli tehnyt porkkanakakun, ja toiset vieraat toivat juustokakun. Molemmat tosi hyvia. (En minakaan toki tyhjin kasin mennyt, mutta en onneksi vienyt tuoremuonaa, kun hyva ettei napa ratkennut jo kaikesta muusta. Nimim. pyorien kotiin.)

Sain evaaksi viela ihanaa papu-jalapenomommoa, seka molempia kakkuja. Papumommon ehdinkin jo vetaista =)

Tosi ihanaa vaihteeksi viettaa aikaa normaalien ihmisten kanssa, joiden kanssa voi jutella ilman etta kenellakaan on naama jatkuvasti norsunvitulla, tms.

Kotiin tullessa, ehdin jo miettia etta D saa osan kakkupaloista, mutta ei sitten edes tervehtinyt, vaan alkoi heti nillittaa (itse aiheuttamastaan) email-ongelmasta, mika toki on automaattisesti mun vikani, kun osoite on mun domainilla (ja jos ei itse vaivaudu ikina tarkistamaan emailiaan, niin kyllahan se inbox sitten tayttyy, jne.) - paatin sitten, etta enpa tarjoa kusipaalle mitaan kakkua, prkl. Syon itse =)