Laitan taas ajastetun kirjoituksen, vaikka tod.nak. Vuodatus onnistuu jalleen ryssimaan tunnilla..
 
Suru Gingan poismenon johdosta on edelleen valtava - kirjoitin aiheesta lisaa Stello Blogiin, mutta en jaksanut enaa kaantaa sita tanne, kun sydanta riipi sen verran.. Han oli sentaan melkein 14 vuoden ajan mulle kuin lapsi jota en saanut rakastaa avoimesti - ja elaimet ovat muutenkin mulle tarkeampia kuin ihmiset (yleistaen). Keittiossa on melkein mahdotonta kayda itkematta, kun Ginga ei enaa paivysta ovella.
 
Suomesta tuli viela toinen joulupaketti, mm. lisaa juustonaksuja (jotka on jo melkein kaikki popsittu, omnomnom..). Oma pakettikin ehti jo perille Helsinkiin. Tana vuonna en taida lahettaa joulukortteja ollenkaan (paitsi yhdelle ystavalle, joka ei kayta nettia), mutta koitan muistaa paivittaa joulusivun taas virtuaalikortiksi. Ei vaan ole rahaa kaikkeen, kun joululahjahankintojen lisaksi pitaa ostaa myos ruokaa yms. Onneksi mulla on just peruna- ja munakausi, mika tulee aika halvaksi! Popsin erilaisia pyttipannuntapaisia, kalapuikkoja, ja omeletteja tai paistettuja munia. Joo, ja nyt on taas pakastin taynna ruisleipaa! Saa vetaa reissumiesta munalla naamaan =P
 
Autoilu on tauolla, kun aina mun ideaaliseen autoiluaikaan on hirvean kylmaa ja jaiset tiet, mika ei houkuttele, kun en halua kolhia Esmeraldaa. Mutta eipa tassa just nyt ole mitaan kiiretta sen suhteen. Vituttaa vaan kun on taas niin kylma talvi. Niita on ollut jo ihan tarpeeksi monta - haluan ne leudommat irlantilaiset talvet takaisin..
 
Unohdin toissayona laittaa villatakin paalle, kun menin nukkumaan, ja herasin oikea kasi kyynarpaata myoten peiton ulkopuolella, eli ihan jaassa. Se on siis edelleen kipea. (Lisakipuja haudankaivuupuuhista..) Tai lahinna ranne, peukalo ja olkapaa ovat kipeina. Ullakon sisalampotila on vaihdellut enimmakseen 13-16 asteen valilla. Yhtena iltana oli melkein lammin olo, kun taalla oli jopa 18 astetta!
 
Paasin jokunen aika sitten uudelle myspacelle (joka on viela pre-launch -vaiheessa), mutten ole pahemmin tehnyt silla viela mitaan. En kamalasti tykkaa horisontaalisesta skrollaamisesta, enka jaksanut plarata siella musiikkiakaan, kun olen paassyt Spotify'n makuun (joka siis toimii nykyisin lopultakin myos Irlannissa). Mulla on viela 7 kutsua tyrkylla, jos joku Facebook-tuttu haluaa - niita voi pyytaa taalla.