Olen muutamaan otteeseen ollut ns. sormi blogilla, mutta sitten onkin taas tullut jotain muuta viemaan huomioni, ja blogitus (tanne) on unohtunut..
 
Eilen oli siis Hallowe'en, mutten tana vuonna tehnyt edes tuoreita kuvia - paaasiassa sen takia, etten loytanyt peruukkejani.. Ei meilla kukaan ostanut edes karkkia, joten Nosferatu tarjosi vain ei-oota niille kolmelle tai neljalle lapsiryhmalle, jotka kavivat ovella. Yksi lapsista antoi omasta karkkisaaliistaan Nosferatulle minikarkkipussin! Siis miten ihana lapsi.. *Only in Ireland*
 
Itse kavin eilen aamulla pikaisella Esmeralda-kierroksella lahi-Tescoon ja takaisin (=tarvitsin aamiaista ja halusin ajaa edes hiukan, ennen aamun ajotuntia..). Myohemmin aamulla oli sitten yhdeksas ajotuntini, ja ekaa kertaa omalla autollani. Lopetin ajotunnit kesakuun alussa, kun ostin auton, ja tarkoitus oli ajella kesan aikana paljonkin, ja ajaa ne loput pakolliset tunnit nyt loppusyksysta, ennen ajokoetta. En kuitenkaan ole ajellut paljon ollenkaan, kun D:n kanssa on ihan mahdotonta lahtea yhtaan mihinkaan, enka saa laillisesti ajaa yksin harjoituskortilla. Ts. todella monet ihmiset ajavat harjoituskortilla omin pain ihan jatkuvasti, mutta mulla on yleensa erityisen huono tuuri aivan kaikessa, joten ma olisin just se poikkeustapaus, joka saa asiasta tonnin sakot. Mun Bray'ssa asuvilla ystavillani ei joko ole korttia ollenkaan, tai ei ole Irlannissa voimassa olevaa korttia, joten heista ei ole tassa asiassa apua. Tayskortilliset ystavani asuvat sitten liian kaukana. J tosin totesi, etta mun kannattaisi vaan ottaa se riski, ja ajella omin pain. Hanen mielestaan on epatodennakoista, etta saisin sakot, vaikka garda sattuisikin pysayttamaan - en kuulu ikani puolesta riskiryhmaan. No, toivottavasti tuo pitaa paikkansa, koska pakko tassa on viela ajella jonkin verran ennenkuin olen valmis ajokokeeseen. Vituttaisi jos ei menisi ekalla kerralla lapi. Ei muuten, mutta kun se maksaa.. Just mulle tyypillisella tuurilla, nyt on alkanut olemaan taas jaiset aamuolosuhteet, ja aamu (tai yo) on just mulle parasta aikaa ajella omin pain, kun ei ole pahemmin gardoja pysayttelemassa..
 
Tanaan menen ystavieni luokse syomaan, ja jos saan itseni liikkeelle ajoissa, saatan kayda ostamassa sita ennen lankaa.. Innostuin taas virkkaamaan, ja sain eilen illalla valmiiksi pienen jamalankakassin, mille oli tarvetta - siis sen kokoinen mihin mahtuu just tarpeellisimmat asiat (lompakko, puhelin, avaimet, nenaliinapaketti, peili..), ja mika on kateva ottaa mukaan vaikka kauppaan, jos ei huvita kantaa taviskassia mukana.