Ajoin ekaa kertaa itse Glencree'hin, ja olin positiivisesti yllattynyt miten hyvin meni, siihen nahden etta tassa on ollut nuhan, hinkuyskan ja hiostavan saan takia useamman viikon tauko ajoharjoittelusta! Olin kylla lahtiessa ihan hermona, mutta selvisin jopa kaupunkiliikenteesta ilman ongelmia, ja rentouduin taas heti landeteille paastyani =)

Glencree'hin asti oli enimmakseen aurinkoista (jossain vaiheessa taisi tihuttaa minimaalisesti). Ehdittiin valitettavasti sinne vasta just viiden jalkeen, ettei paasty siella kahville, kun kahvila sulkee viidelta.. Sytytin sitten grottoon pari tuikkua ja siihen Marian edustalle yhden. Joku muukin oli vastikaan kaynyt siella, kun Padre Pio -lyhdyssa paloi viela tuikku.

Nelja vuotta, ja mun maailmani on taysin erilainen kuin silloin, vaikka arki onkin muuten viela sita samaa, eika voikaan muuttua muuksi kuin aikaisintaan loppuvuodesta.

Olin ajatellut palata Sally Gapin kautta kotiin, eli kaantya sielta kohti Roundwoodia, mutta paatinkin sitten menna Laragh'an, kun tankki alkoi olla tyhjahko, eika Roundwoodissa muistaakseni ole bensista. (Voi ollakin, ei vaan tule mieleen..) Siina Kippuren tienoilla tuli sellainen rankkasade, etta hyva kun naki tien =D Tuli sitten opeteltua samalla tuulilasinpyyhkijoiden (vai mitka ne on suomeksi?) saadot.. Sen jalkeen lahinna tihutteli, ja lopulta oli taas aurinkoista.

Nautin taysilla vuoristo- ja landeteista, mutta piti hiukan hillita rallia, kun mulla ei viela ole sita vararengasta.. Tai siis u.k. on jo hommannut mulle sellaisen, muttei ole viela paassyt tuomaan. Yritan siis olla ajamatta vauhdilla mihinkaan isompaan kuoppaan ennenkuin on vararengas mukana.

Laragh'n bensis oli taynna autoja, kun ehdin sinne asti, eli mentiin siihen vastapaiseen ravintolaan kahville (D) ja kokikselle (mina). Tosi hienot vessat! :O Sitten onneksi mahtui tankkaamaan, ja sen jalkeen sitten takaisin kotiin. Kavi tuuri, kun menin n. 90km/h 80km/h-alueella, ja gardalla oli nopeusratsia paikassa, missa ei ole varmaan ikina ennen ollut sellaista - mutta mittasivat nopeuksia vain tien toisella puolella! :O Etta vedin sitten ylinopeutta ratsiakohtaan asti, mutten jaanyt siita kiinni =D

N11:lle meno oli taas vaihteeksi ihan kamalaa, kun siina oli sunnuntairuuhkaa, ja piti sen takia pysahtya liittymaan ihan kokonaan, etta meni kaikki vauhti =/ Se hermoilu vaikutti sitten viela kaupunkiliikenteessakin, kun paastiin Bray'hin asti, mutta onneksi Bray'ssa oli siina vaiheessa jo ihan hiljaista, niin sain ajella aika rauhassa kotiin asti.