Nuked bread 'pizza'

Valilla ei huvita popsia leipaa voikkona tai paahdettuna, joten olen tehnyt parin viime paivan aikana 'leipa-pizzaa' mikrossa. Ylla versio, missa leivalla ketsuppia, salamipaloja (leikattu parista valmisviipaleesta), sugardrop-tomaatteja viipaleina (en tieda suomeksi - kirsikkatomaatin kokoisia mutta pisaran muotoisia, makeita pikkutomaatteja) ja vaaleaa cheddaria.

Salami loppui, enka ole sittemmin kaynyt kaupassa, eli tein myos versiota missa salamin tilalla oli kermaista valkosipulisalaattikastiketta (valmispullosta). Sekin oli hyvaa. Aion myos kokeilla millaista mikro-pizzasta tulisi naan-leivalle tehtyna - hiukan ns. pannu-pizzamainen pohja siis.. Oregano tms. yrttimauste olisi myos kiva lisa, mutta sita ei loydy taman talon keittiosta, enka viitsi itse hommata, kun se loytyisi sitten taas tahmaisena Nosferatun jaljilta, ja vituttaisi.. Kunhan saan sen oman keittion..

Egg sambo

Jokunen aika sitten himotti kananmunavoikko kovaksi keitetyilla munilla, ja keitin munia taas Pinterestista loytyneella ohjeella, milla tosiaan tulee taydellisia kovaksi keitettyja munia =D Munat siis hanakylmaan veteen ja kattila liedelle.. Sitten odotellaan veden kiehumista, ja heti kun se alkaa kunnolla kiehua, kattila pois hellalta, kansi paalle, ja koko komeuden voi jattaa tasan 15 minuutiksi, jonka jalkeen munat suoraan kylmaan veteen toviksi. (Ohjeessa suositellaan jaita, mutta hanakylma vesi on ihan tarpeeksi..) Se ohje jatkui viela munien "helpolla" kuorimisella, mutta itse jatan sen valiin, kun sailytan syomattomat keitetyt munat mielummin omissa kuorissaan kuin valmiiksi kuorittuna ja jossain pakastepussissa tms. Nyt ei taas tee ihan heti mieli keitettyja munia =D

Mizzoni's chicken barbie pizza Mizzoni's chicken barbie pizza

Olen tilannut parina perjantaina Mizzonin 'chicken barbie' pizzaa, 12,5-tuumaisena, mista riittaa useammaksi ateriaksi, ja mukana tulee nukkekodin pikkupoyta..

Salmon sambos with mashed potato salad Bread, tuna, sardines, etc.

Leipaa ja kalaa; kylmasavulohivoikkoja perunamuusisalaatin kanssa, ja patonkia tunan ja sardiinin kanssa.

Crispy thin omelette on bread Toast

Ohut ja rapea munakas leivan paalla, ja juustopaahtisvoikkoja..

Sunday dindins Salad

Sunnuntaikanaa perunoiden ja vihannesten kanssa, ja tunasalaatti..