Webcam + effects SpongeBob

Hammaslaakarikeikka vihdoin takana (monen viikon odottelun jalkeen, kun yska vaivasi..), ja koko suu tuntuu ihan erilaiselta! Tukiraudat saavat kuulemma olla hampaiden takana pysyvasti, mika vaikeuttaa puhtaanapitoa yleensa (ei voi esim. kayttaa hammaslankaa), ja myos hammaslaakarin oli hankala poistaa hammaskivea tukirautojen valeista, mutta ihan hyvalta nayttaa kuitenkin - olen peilaillut =D

Nyt himottaisi kokeilla 'suolakaivossimulaattoria', mista voisi olla apua tahan jatkuvaan kuivaan kohimiseen - tosin tupakoimattomaan ymparistoon muuttaminenkin auttanee, mutta siihen nyt on viela aikaa, huoh.. Pitaisi vaan saada raahattua itsensa Dundrumiin asti.

Hammaslekurilta palatessa kavin lelukaupassa, mista piti vain ostaa jotain kivaa kummipojalle, kun menen viikonloppuna isosiskonsa synttareille (hanesta tuli pari paivaa sitten jo teini!). Paadyin kuitenkin ostamaan myos itselleni SpongeBob'in =D Kummipoika sai jo jouluna tuollaisen pehmo-SpongeBob'in, ja on kuulemma tykannyt siita ihan valtavasti. Pistaa sen istumaan lelutraktorinsa kuskiksi, jne.. Samaa teemaa on menossa lahjaksi tallakin kertaa. Kummipojalla ei nyt talla kertaa ole mitaan erityista juhlapaivaa, mutta haluan kuitenkin vieda hanellekin jotain kivaa. Sisarensa saanee ison paasiaismunan (ne ovat taalla siis TODELLA isoja..), ja rahaa jonka voi sitten kayttaa haluamallaan tavalla. Toki veisin kummipojallekin jotain paasiaisnamia, mutta han on tullut isaansa, eli on todella huono syomaan mitaan. Hoikka ja pitka lapsi. (Isansa elaa suunnilleen nokareella riisia paivassa!)

Laitetaan nyt tahan loppuun viela siilipaivitys; Kavin jossain vaiheessa viime yota vessassa, missa kuulin yhtakkia kissanruokakupin kolauksen takapuutarhasta.. Kesti pari sekuntia, ennenkuin tajusin - siili on herannyt talviunilta! (Viime vuonna kuulin kolauksen ullakolle asti, ryntasin laittamaan ruokaa kuppiin, ja siella mua jo odoteltiinkin..) Tovia myohemmin kuului viela sarja vaativampia kolauksia, kun siili paiskoi tyhjaa kulhoa sementtia vasten =D Kissat eivat ikina kolistele niita kulhoja, eli siksi tiedan aina kun kyseessa on siili..

Talla kertaa ruokkimisoperaatiosta tuli tosin hankalampi.. Kissanruokapusseja oli vain nelja (kuivaruokaa kylla enemman), mutta laitoin yhden ulos lahimpaan kulhoon. Ennenkuin siili ehti palata murkinalle, yksi ei-vakioruokittava kissa (mahd. Ringo) tuli ahmimaan siilille tarkoitetut ruuat! Siili kylla tuli sitten kyttaamaan sinne parin metrin paahan, ja laitoin kuivaruokaa toiseen kulhoon, mutta siili ei tullut lahemmas, kun ei ollut tuttu kissa..

Sitten Pushy innostui jahtaamaan siilia vajalle asti, kunnes tuli kerrankin kannetuksi taloon sisalle, eika talosta ulos.. Toki piikikas siili osaa antaa kissoille opetuksen, mutten nyt halunnut raukalle turhaa hairintaa, kun on vasta herannyt ja nalkainen.

Paivystin viela jonkin aikaa keittiossa, mutta siili ei tullut uudelleen esiin vajan alta. Laitoin toisen pussillisen ruokaa kulhoon, sammutin keittion valot, ja palasin ullakolle. En sitten tieda kumpi on ehtinyt ruokakupille ekana - siili vai Ginga.. Toisessa kulhossa oli kylla reilusti kuivaruokaa, etta molemmille pitaisi riittaa ainakin jotain. Siilikuvia en kuitenkaan saanut viela talla kertaa.