Pub lunch after casting Pub lunch after casting

Universumin keskipiste tuli Bray'hin perjantaiaamuna, ja mentiin yhdessa Irishtown'issa olleeseen castingiin. Talla kertaa piti esittaytya kameralle - mulla oli tosi sexy aani, kun olin yolla kohinyt taas urakalla :o Koska mahd. duuni liittyy Irlanti-Puola -matsiin, halusivat myos kuvata futistemppuja, jos joku sellaisia osasi. U.k. osasi =D

Pub lunch after casting Pub lunch after casting

Sitten mentiin siina vieressa olleeseen pubiin lounaalle. Todella hyvaa perunapurjokeittoa ja kinkkujuustopaahtisvoikkoja. Lounaan jalkeen palattiin takaisin Bray'hin.

Pub lunch after casting Pub lunch after casting

Ajeltiin ympari Bray'ta turistikierroksella (lol..), raplattiin u.k:n vanhoja puhelimia niinkin eksoottisessa kohteessa kuin LIDLin parkkiksella (ma en vielakaan ole kaynyt Bray LIDLissa!), ja paadyttiin lopulta Harbour Bar'iin, missa oltiin jopa ihan alkoholittomalla linjalla :o (Ma rakastan mahdottomia haasteita, joten mulla on nyt laatikossa hanen koko kannykkahistoriansa, ja suurin osa niista puhelimista on kirjaimellisesti ihan osissa.. Yhdessa puhelimessa on tarkeita kuvia, toisessa tarkeita yhteystietoja.. Pari muuta eivat ehka toimi enaa ollenkaan. Onnistuin jo saamaan ne yhteystiedot talteen, mutta kuvien suhteen on viela epavarmaa.. Kys. puhelin toimii erittain satunnaisesti, on kostunut ja kastunut, putoillut, yms.. Nappaimisto puuttuu - tai se on kylla olemassa irrallisena, mutta huomasin puhelimen toimivan paremmin kun naputtelee suoraan niita nappaimiston alla olevia, merkkaamattomia nappuloita..)

Otin viela hanesta kuvia casting-saittia varten, ennenkuin hanen piti lahtea kotia kohti, kun heilla oli illalla treenit. Ehti varmaan vetaista kotimatkalla toisen puolikkaan 300g:n Fazerin Sinisesta - se eka puolikas meni lahes sekunneissa (han ei ollut ennen maistanut kys. suklaata), ja han kysyi heti saako sita Irlannista. Nimim. vientivinkki Fazerille.. KAIKKI jotka ovat maistaneet taalla Fazerin Sinista, ovat ihastuneet siihen.

Ai mika miniloma? No just se.. =)