Olin tanaan ekaa kertaa tana vuonna ulkona :o Sain siis itseni hereille jo puolenpaivan aikoihin, ja oli pakkokin menna kauppaan, kun kaikki ruokavarastot olivat lopussa - tai no, pastaa olisi viela ollut, muttei hotsittanut keitella mitaan..

Ilma oli aika hurja - ja taitaa olla nyt viela hurjempi.. Ei niin kylma kuin oletin, mutta kunnon puuskittainen myrskytuuli.. Ei sentaan satanut.

Kavin ensin postissa lahettamassa hiukan suomalaisia jouluherkkuja ystavalle, kun ei onnistuttu tapaamaan ennen joulua =) Sitten menin hakemaan apteekista reseptilaakkeeni, ja siina odotellessa silmailin hyllyja.. Tulin ostaneeksi Epiladyn, kun se ei ollut niin pahan hintainen kuin olin kuvitellut (€34.95) - huvitti sen pienempi teksti: Epic Shave =D Olen itse asiassa jo muutaman vuoden ajan suunnitellut sellaisen hankkimista, mutta se on joko aina unohtunut, tai ei ole ollut rahaa, tms..

Aloitin ruokaostokset Dunnesista, ja kavin sitten ostamassa juomat ja hedelmat Tescosta. Tesco bitter lemon -addiktioni on nyt vaihtunut Tesco Indian tonic water -addiktioksi - kirpeammat kuplat.. Hedelmakaapissa ei ollut fruity fingers -pakkauksia, joten haalin koriin viinirypaleita ja kolme mangoa. Myohemmin loysin kuitenkin ale-kaapista niita valmiiksi leikattuja hedelmia (parasta ennen paivays tanaan), ja rohmusin nelja laatikkoa koriin =D En palauttanut rypaleita ja mangoja, koska ainakin niiden mangojen kanssa pitaa joka tapauksessa odotella muutama paiva, kun eivat viela tuntuneet sopivan pehmeilta. Unohdin ostaa vessapaperia, huoh..

Kun tulin kotiin, H:n isa, N oli kuulemma just kaynyt. Heidan laptopissaan oli jotain vikaa, mutta han oli jattanyt kaapelin kotiin, ja sita tarvittiin, joten oli mennyt hakemaan sita. Palaisi kuulemma ihan pian.. No, odottelin siina jonkin aikaa - hirmu nalkaisena, kun en ollut viela syonyt mitaan.. Lopulta paatin tehda hedelmasalaatin yhdesta fruity fingers -laatikollisesta, ja pursotin hiukan hunajaa sekaan, ja tein lisaksi kupin teeta. Kavin luuraamassa etuoven ikkunasta, nakyisiko N:ia, muttei nakynyt, joten otin myohaisaamiaiseni ja lahdin kohti ullakkoa - just eteiseen ehdittyani ovikello kuitenkin soi! (Ei aavistustakaan miten N onnistui yhtakkia ilmestymaan ovelle, vaikka olin just katsonut joka suuntaan..)

Aloitettiin siina tallentaa heidan tiedostojaan, yrittaen samalla ymmartaa N:ia - hanen englantinsa on edelleen aika olematonta, ja todella vaikeaa ymmartaa. Ma ymmarran itse asiassa paremmin kuin moni muu, mutta ehka 80% jaa silti ihan arvailun varaan tai taysin ymmartamatta.. Tulin ehka lupautuneeksi auttaa hanta irlantilaisen ajokortin saamisessa :o (Ajoi kotimaassaan mm. sellaista kolmipyoraista taksia, etta ajaminen sujuu kylla, mutta en sitten tieda miten hankalaa on saada sri lankalaisella ajokortilla irlantilainen versio - ja odotan jo kauhulla paperisotaa, kun kielimuuri on mita on.. Mullahan meni hermot jo oman harjoittelukortin hankinnassa, vaikkei edes ollut kieliongelmia.)

N lahti sitten kotiin ja sovittiin, etta viedaan kone heille huomenna. Paasin lopulta ullakolle myohaisaamupalani kanssa.