The Savage Eye day & my 40th birthday

  

Taytin siis eilen 40, ja paiva meni extra-hommissa (The Savage Eye jalleen). Nama ekat kuvat ovat parin kilometrin aamukavelyltani, Sydney Parade-asemalta deStudiolle. Parissa ekassa kuvassa Donnybrook Church, ja sitten bus depot, joka on siina N11:n toisella puolella.

The Savage Eye day & my 40th birthday The Savage Eye day & my 40th birthday

Kavelymatkaa olisi ollut vain n. kilometrin verran, jos olisin mennyt bussilla, mutta tykkaan enemman DARTista, kun silla tietaa tarkalleen mihin aikaan saapuu millekin asemalle (paitsi jos on lehtia kiskoilla, mutavyory, tulva, maanjaristys, ydinsota tai hyokkays avaruudesta..). Joka tapauksessa, ajattelin ettei parin kilsan kavely aamulla ja toinen samanlainen illalla olisi niin rankka juttu. Oli viela tarkoitus laittaa vaellusmonot jalkaan, mutta kun ne olisi pitanyt kuitenkin vaihtaa myohemmin, niin paatin lahtea vaan pienemmilla monoilla, jotka tosin eivat oikein sovellu pidempaan kavelyyn..

The Savage Eye day & my 40th birthday The Savage Eye day & my 40th birthday

Onneksi nykyisin on Google maps / street view, Bing maps / bird's eye view, jne., niin loytyy tuntemattomammatkin paikat suht. helposti. Olin jattanyt itselleni aikaa kavella ihan rauhassa (varsinkin kun se hienostoalue siina Sydney Parade-aseman ymparilla on niin kaunista), mutta olin silti suht. aikaisin perilla.

The Savage Eye day & my 40th birthday The Savage Eye day & my 40th birthday The Savage Eye day & my 40th birthday The Savage Eye day & my 40th birthday

The Savage Eye day & my 40th birthday

Tama ei ollut meidan sisaankayntimme, mutta naytti paremmalta kuvaa varten, heh.. (Studion sisaankaynti oli rakennuksen toisessa paadyssa, ja pelkka arkinen lasiovi, missa ei edes ollut mitaan kylttia tai muutakaan tekstia tms. osoittamassa koko studion olemassaoloa millaan tavalla.)

The Savage Eye day & my 40th birthday

Meilla oli taukotilana tama mukava pieni huone, missa oli aamulla tunnelmavalaistus. Laittoivat kirkkaammat valot paalle vasta myohemmin, kun kahvi ja valipalatarjottimet saapuivat..

The Savage Eye day & my 40th birthday The Savage Eye day & my 40th birthday
Huoneessa oli pari kirjahyllya taynna mita mielenkiintoisempia kirjoja! Olisin voinut mielellani viipya siella ainakin kuukauden, lukien..

The Savage Eye day & my 40th birthday

The Savage Eye day & my 40th birthday The Savage Eye day & my 40th birthday
Toiletismia jalleen..

The Savage Eye day & my 40th birthday The Savage Eye day & my 40th birthday

Kiva huone, mukavat istuimet, kahvia / teeta, valipalatarjottimia (joita yksi tosi kiva 16v. tyoharjoittelijapoika taytti jatkuvasti), hyvia kirjoja.. Ei hassumpi paiva!

The Savage Eye day & my 40th birthday

Haluan tehda kivimosaiikkeja!

Kuvausaikataulu muuttui sitten niin, ettei meita tarvittukaan kuin vasta myohemmin, joten saimme kuitata lounasrahaa mukaan ja paasimme joskus klo 11 maissa pitkalle lounastauolle - piti olla neljalta takaisin studiolla. Lahdin sitten kotiin, kun oli niin monta tuntia aikaa tapettavana. Huono paatos, kun kotona ei ollut mitaan ruokaa, enka jaksanut lahtea kavelemaan kauppaan ja takaisin. Soin sitten vaan hiukan ruisleipaa, ja palasin studiolle. Onneksi olin saanut aiemmin kyydin studiolta asemalle, joten saastyin sentaan yhdelta parin kilsan kavelylta.

Olin tosi nalkainen lounastauon jalkeen, mutta onneksi valipalatarjottimia oli taas taydennetty, joten elelin sitten Nature Valley'n vaahterasiirappipatukoilla ja banaaneilla. Vatsa valitti, ja toivoin lahinna etta pitaisi molyt mahassaan (hih) kuvausten ajan :o (Vatsani on pro, ja oli sitten kuvattaessa ihan hiljaa.)

Iltaseitsemalta piti olla valmista (tilavuokran ja ylityokorvausten valttelyn takia), joten meille jai vain tunti aikaa kuvata yleisoosuudet - siis meidat extrat. Reagoimme 'Pat Kennyyn' (siis parodiaversio hanesta)..... Yhdessa osuudessa yleison seassa istuu nayttelija, joka on muka kiusannut Pat'ia aikanaan koulussa, ja joka on nyt kutsuttu hanen show-yleisoonsa. Ma istuin hanen vieressaan ja reagoin heidan sananvaihtoonsa. Siina vaiheessa ohjaaja luki 'Pat Kennyn' vuorosanat, ja saimme kaiken muun lisaksi tahatonta komiikkaa, kun han yritti lausua Nebuchadnezzar.. =D Se sketsi on aika roisi, ja siita tehtiin kaksi versiota - ns. ilman penista ja peniksella :o Siis ma olen nahnyt varmaan kaikki kys. sarjan jaksot, ja tiedan siis homman nimen, mutta ihmettelen silti suuresti, jos saavat pitaa sen penis-version mukana.. (Toivon kylla, etta saavat!!) =D Oli myos vaikea pitaa pokkaa loppuun asti, kun ohjaaja hirnui tuolissaan - ja meidan piti siis katsoa hanta, kun han oli samalla nayttamassa Pat'in paikkaa..

Ihan viimeisena meidan piti laulaa Pat Kenny -versio biisista Black Betty.. Jebus.. =P

Sitten paastiin kotiin, ja kavelin kolmannen kerran ne 2km.. Bray-paadyn kavelyjen kanssa, kavelin siis eilen yhteensa n. 7-8km, kengilla jotka eivat oikein sovellu pitkiin kavelyihin.. Jalat ovat vielakin kipeina :o

My 40th birthday drink - Olvi Mojito Lonkero My 40th birthday drink - Olvi Mojito Lonkero

Mulla oli kotona pari Olvin Mojito Lonkeroa jaakaapissa (kiitokset Johannalle, joka postitti ne Suomesta!), joten vetaisin ne ullakolla, samalla kun luin Facebookista synttariviesteja.